ye-logo.v1.2

Олімпіада в Ріо: в очікуванні на Черкасову, Грищун та Янчука

Спорт 2230
Марина Бех під керівництвом тренера Вадима Крушинського змогла увійти до 12 кращих спортменок на Олімпіаді в секторі стрибків у довжину
Марина Бех під керівництвом тренера Вадима Крушинського змогла увійти до 12 кращих спортменок на Олімпіаді в секторі стрибків у довжину. Фото: Вадим Крушинський

Залишилося лише троє спортсменів з Хмельниччини, які ще позмагаються за нагороди Олімпійських ігор.

Сьогодні вночі в Ріо-де-Жанейро завершила свої виступити хмельницька легкоатлетка Марина Бех.

21-річна хмельничанка, подолавши кваліфікацію в секторі стрибків у довжину, скоріше за все, не впоралася з хвилюванням у фіналі. Адже в усіх трьох спробах Марина Бех заступила з лінію, а тому жоден із її стрибків не був зарахованим. Як підсумок, Марина не змогла втрутитися в боротьбу за нагороду. Утім, для хмельничанки, яка вперше виступає на Олімпіаді, потрапляння до дванадцяти найкращих – вже досягнення.

 "Маленьке досягнення у мене все ж є: я потрапила на ці Олімпійські ігри і ввійшла до числа 12-ти найсильніших. На жаль, в основному колі змагань трішки не склалося. Але це хороший досвід, будемо старатися на майбутнє, - наводить слова Марини Бех прес-служба федерації легкої атлетики України. - Позиція з трьома заступами, звісно, неприємна. Але я ризикувала, адже вже маю неприємний досвід з чемпіонату Європи. Тоді після двох заступів вирішила підстрахуватися, а цього разу вирішила йти до кінця. Трагедії з цього виступу робити не варто, і таке в житті має бути. Складно сказати, що я могла показати сьогодні. Якби була хоча б одна зарахована спроба, було б від чого відштовхуватися. А так всі стрибки були з заступами і жоден з них, відповідно, не заміряли, тому про їхню дальність можу лише гадати".

Завершили змагання і Вікторія Ткачук (400 метрів з бар’єром) та Аліна Стадник (вільна боротьба). Нетішинка дійшла до півфіналу, але здобути путівку до вирішального забігу не вдалося. Аліна Стадник вибула на стадії 1/8 фіналу.

Вже сьогодні на старт вийде ще одна наша борчиня – Алла Черкасова. Свою першу сутичку в ваговій категорії до 75 кілограмів вона проведе проти представниці Туреччині. Початок о 16.08 за київським часом.

Веслувальник Дмитро Янчук вийде на старт каное-двійок 19 серпня, а Інна Грищун на 500 метрівці байдарок-четвірок.

Нагадаємо, поки що в активі спортсменів із Хмельниччини одна срібна нагорода, яку здобула Аліна Комащук.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую