ye-logo.v1.2

Бронзовий призер Олімпіади-2016: «Я би хотів проживати в Хмельницькому»

Спорт 2179

Влада міста зустрілася з олімпійцями та їхніми тренерами та пообіцяла їм грошову винагороду за Ріо-2016.

Хмельницькі спортсмени, які на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро посіли 3-6 місця, отримають премії – 50 тисяч гривень. Про це сьогодні йшлося на зустрічі олімпійців з міським головою обласного центру Олександром Симчишиним. «Відзначимо преміями й тренерів спортсменів – по 25 тисяч гривень», - заявив Олександр Сергійович.

Такі премії мають отримати веслувальники Дмитро Янчук, Інна Грищун та Павло Алтухов, якого на зустрічі не було. «Інні дана персональна обіцянка до Нового року попрацювати по тій проблемі, яка є», - заявив мер. Щоправда, що того за проблема – не сказав. Лише зауважив, що про неї говоритимуть тоді, коли вирішать. Та, схоже, це квартирне питання. Якщо Алтухов та Янчук отримали житло в місті Горишні Плавні Полтавської області (вони виступають за дві області – Полтавську та Хмельницьку), то Інна Грищун, яка в Ріо двічі посіла четверте місце, немає житла.

Сергій Жиляєв, тренер та дідусь Павла Алтухова, отримав грамоту та подарунок за себе та онука

Утім, бронзовий призер Дмитро Янчук також не проти мати власне житло в рідному місті. «Я би хотів проживати в Хмельницькому, я ж хмельничанин, - каже Дмитро. – Хочеться жити вдома, тут, з батьками. В мене є кохана дівчина, скоро стане дружиною, але, як сказав мер, питання про квартиру вирішити в нашому місті важко. Спершу будуть виділяти квартиру Інні Грищун, я не проти. Але хочеться, щоб і про мої заслуги не забули. Бо я живу з братом, його дружину та їхньою новонародженою дитиною на 42 «квадратах». Тому хотілося б жити в свої квартирі».

Веслувальникам-олімпійцям пообіцяли премії по 50 тисяч гривень
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую