ye-logo.v1.2

Повернення волейбольної Суперліги до Хмельницького: бронзовий призер, три Ковальчука та домашня перемога

Спорт 2060

Відбувся перший матч другого туру між "Новатором" та харківською "Юридичною академію"

Суперліга повернулася до Хмельницького! Після тривалої перерви "Новатор" знову зіграв у рідних стінах матч у найвищому дивізіоні України з волейболу. Суперником хмельничан стала харківська "Юридична академія", яка минулого сезону, коли "Новатор" здобував путівку до Суперліги, стала бронзовим призером України.

Перший домашній матч "Новатора" у Суперлізі викликав чималий ажіотаж серед шанувальників волейболу. І всі вони прийшли, щоб стати свідками першої домашньої перемоги в найвищому дивізіоні. Ще за декілька хвилин до початку матчу деякі жартували: "Сьогодні наші переможуть. Бо в грі візьмуть участь три Ковальчука - головний тренер "Новатора", його син та... один із суддів матчу". Звісно, суддя з Луцька з прізвищем Ковальчук ажніяк не вплинув на результат поєдинку. А ось інші два Ковальчуки - Роман (наставник команди) та Ярослав (гравець), безумовно, свій вклад у перемогу зробили.

Відкриття волейбольного сезону в Хмельницькому прошло урочисто

У першій партії блок "Новатора" спрацьовував на відмінно

Та виокремити когось із гравців "Новатора" важко. Всі грали відчайдушно, всі помилялися, але всі прагнули перемоги. І в першій партії хмельничанам вдалося доволі спокійно та впевнено, незважаючи на підсумковий рахунок, здолати гостей з рахунком 25:22.

Не завжди хмельничанам вдавалося відбивати атаки "Юридичної академі"

Гравці "Новатора" часто перегравали харків’ян захищаючись

Волейбол інолі нагадував фільм "Матриця"

У другій партії перевага "Новатора" була набагато відчутнішою. Хмельничани перемогли "Юракадемію" з рахунком 25:17. І, схоже, як і деякі вболівальника, зарано повірили у перемогу в матчі.

У третій партії все змінилося. "Дитячі" помилки та зайве хвилювання волейболістів "Новатора" призвело до того, що гості відчули в собі впевненість на почали діяти краще. Як підсумок, третя партія була за "Юридичною академією". Команда з Харкова перемогла з рахунком 25:23.

У третій та чевертій партіях удари "Юридичної академії" часто були точними

Олексій Денін (№7) наприкінці матчу допоміг "Новатору" вирвати перемогу

Удари Дмитра Федоренка, капітана "Новатора", доволі часто приносили команді необхідні очки

У четвертій партії, здавалося, "Новатор" доведе справу до логічного завершення. Тим паче, що на першу технічну перерву команди пішли за рахунку 8:5 на користь хмельничан. Та перевага в три очки швидко зникла і... вже харків‘яни почали вести з різницею в три залікові бали. Утім, волейболісти "Новатора" зламали хід партії та змогли виграти її з рахунком 25:21. А разом із нею і матч - 3:1.

"Новатор" провів свій третій матч у Суперлізі та має шість очок

Свій наступний поєдинок "Новатор" знову зіграє проти "Юракадемії" в Хмельницькому - 29 жовтня об 11.00 у ФОК "Новатор".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую