ye-logo.v1.2

Почесний президент СК «Сокіл»: «Цю команду вже не зупинити»

Спорт 2143
Керівництво хмельницького Сокола впевнене, що в наступному сезоні Сокіл боротиметься за найвищі нагороди чемпіонату України
Керівництво хмельницького Сокола впевнене, що в наступному сезоні Сокіл боротиметься за найвищі нагороди чемпіонату України. Фото: автора

Хмельницькі футзалісти пішли у відпустку, а керівництво клубу підбило підсумки сезону.

 Для хмельницького «Сокола» сезон 2016-2017 років офіційно завершився 27 травня. Саме сьогодні команда провела ранкове тренування та пішла у відпустку. А керівництво клубу та тренерський штаб підбило підсумки виступів команди в сезоні, що минув.

Нагадаємо, «Сокіл» в «Екстра-лізі» вийшов до 1/4 фіналу, де поступився за підсумками трьох матчів херсонському «Продексіму». Дійшов і до фіналу чотирьох Кубка України. Але «пробитися» до вирішального матчу хмельничани не змогли, програвши в серії пенальті харківському «Локомотиву».

«Вважаю, що сезон вдався. Я б поставив оцінку «добре». Ми в багатьох компонентах зробили крок вперед, для того, щоб в наступного сезоні розпочати боротьбу з найкращими командами за перше місце, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковльчик. - Підсумковим результатом не дуже задоволені, оскільки в стресових ситуаціях ми поступилися. Це пенальті після, самі знаєте якого суддівства в Херсоні...» «Після того матчу судді були дискваліфіковані, але ж на результат цевже ніяк не вплинуло», - додає почесний президент «Сокола» Олександр Мирний.

«Нас ця дискваліфікація не радує. Мені не легше ж від того, що суддя, зробивши свою справу, пішов, а в мене команда рік готувалася і… шкода хлопців. Але так сталося. Вважаю, що ми б могли ще боротися далі, - продовжу Роман Миколайович. - Ну, і фінальна частина Кубку України – ще одна стресова ситуація. Як тільки почали вигравати, знову вмішалося суддівство, і десь «Локомотив» на досвіді нас дотиснув, забив гол і знову ж таки серія пенальті. Але ми вже все проаналізували, хлопці вже відійшли від того, з задоволенням працюють і думаю в гарному настрої йдуть на відпочинок».

«Ми не бачимо жодного гравця в «Екстра-лізі», який міг би підсилити нашу команду. Нині практично всі наші гравці сильніше за суперників. Проблема наших гравців – це лише психологія. Вони ще не можуть перемогти самі себе. Це найважче. Як тільки вони зрозуміють, що все їм під силу, то цю команду вже не зупинити. І в нас є багато 16-17 річних перспективних хлопців. А про 15-річних, які стали чемпіонам в своїй віковій групі, взагалі нічого говорити. У нас буде проблема, що матимемо стільки хороших гравців, що будемо вимушені відмовляти багатьом у тому, що вони були в нашій команді», - каже Олександр Мирний.

Роман Ковальчик, головний тренер "Сокола", задоволений грою своєї команди.

Отож, команда йде у відпустку, з якої повернеться 3 липня. «Проведемо тритижневі збори на свіжому повітрі, а потім перейдемо у зал, - ділиться планами Роман Ковальчик. - Плануємо взяти участь у трьох передсезонних турнірах. Один у середині серпня в Хмельницькому, наприкінці серпня – за кордоном. Ще один плануємо на початку серпня, але де – поки не знаю».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую