ye-logo.v1.2

Фінал аматорського чемпіонату з футболу прийме Київ

Спорт 2096
Вже з липня у другій лізі, скоріше за все, в другій лізі буде джва клуби з Хмельниччини - Поділля та Агробізнес
Вже з липня у другій лізі, скоріше за все, в другій лізі буде джва клуби з Хмельниччини - Поділля та Агробізнес. Фото: з архіву

Волочиський «Агробізнес» планує заручитися підтримкою власних вболівальників у столиці.

Сьогодні, 13 червня, стали відомі не лише місто, яке прийме фінал чемпіонату України з футболу серед аматорів, а й дата, коли відбудеться гра.

«Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський» 19 червня о 18.00, - повідомив журналісту сайту «Є» головний тренер «Агробізнесу» Андрій Донець. – Звісно, ми плануємо організувати поїздку на цей матч для наших вболівальників. Ну, а гравці готують до вирішального поєдинку сезону проти переможця групи «2» харківського «Металіста 1925». Будемо грати лише на перемогу».

Через те, що вирішальна гра аматорської першості пройде 19 червня, матч чемпіонату Хмельниччини «Агробізнес-2» - «Фортеця», який мав відбутися 17 червня, перенесуть. «Завтра, 14 червня, ми зіграємо в Дунаївцях, - пояснює Андрій Донець. – А з кам’янчанами проведемо гру вже після фіналу в Києві».

Між іншим, 19 червня офіційно має стати відомо й те, що гратиме «Агробізнес» у наступному сезоні в другій лізі серед професійних футбольних клубів. У команді кажуть, що вони вже майже пройшли атестацію, залишилися певні дрібниці, а тому переконані, що перед золотим поєдинком в аматорській першості вони отримають від Федерації футболу України «перепустку» до професійного футболу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую