ye-logo.v1.2

Як безкоштовно поїхати на фінал чемпіонату України з футболу серед аматорів

Спорт 2547
Волочиський Агробізнес розраховує на півтисячну підтримку фанатів на НСК Олімпійський
Волочиський Агробізнес розраховує на півтисячну підтримку фанатів на НСК Олімпійський. Фото: tsn.ua

Волочиський «Агробізнес» розраховує на підтримку своїх вболівальників у Києві.

19 червня в Києві на НСК «Олімпійський» о 18.00 пройде фінальний матч чемпіонату України з футболу серед аматорів, в якому зустрінуться волочиський «Агробізнес» та харківський «Металіст 1925». І команда з Волочиська готова за безкоштовно відвезти своїх вболівальників на цю гру.

«Ми сподівалися, що матч пройде 24 червня, а тому розраховували на підтримку 1000 вболівальників, - каже спортивний директор «Агробізнесу» Євген Сіньков. – Та фінал пройде 19 червня, в понеділок. Тому, звісно, багато хто не зможе поїхати. Утім, сподіваємося, що в Києві нашу команду підтримуватимуть півтисячі вболівальників».

«Агробізнес» планує відправити до столиці автобуси з фанати не лише з Волочиська, а й з Хмельницького. Так, виїзд із Волочиська запланований на 19 червня в 9.00 від стадіону «Юність». Та всім бажаючим необхідно заздалегідь зареєструватися на поїздку за телефоном 097-747-32-34. Із Хмельницького автобуси вирушать 19 червня приблизно о 9.30 від старих кас СК «Поділля». Утім, хмельничанам також слід записати на поїздку, зателефонувавши за телефоном 65-80-09 (з середи по п’ятницю включно з 10 до 12 години).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую