ye-logo.v1.2

Керівники футзальних клубів «Екстра-ліги» обговорили новий сезон

Спорт 2293
Іван Гончар, президент СК Сокіл, каже, що його команда розпочне готуватися до нового сезону в Екстра-лізі на початку липня
Іван Гончар, президент СК Сокіл, каже, що його команда розпочне готуватися до нового сезону в Екстра-лізі на початку липня. Фото: автора

Президент СК «Сокіл» Іван Гончар розповів про нараду в Києві.

У столиці відбулась нарада президентів клубів «Екстра-ліги». На ній обговорювали формат нового чемпіонату, а також Кубку України.

«Попередньо на старт нової першості вийдуть 10 клубів, - каже президент хмельницького СК «Сокіл» Іван Гончар. – Сезон розпочнеться, 9 вересня матчем за Суперкубок України, а вже 16 вересня має вийти на старт і «Екстра-ліга». Насправді, поки не зрозуміло, скільки команд виступатимуть в «Екстра-лізі», адже в деяких клубах є фінансові проблеми. У нас же все нормально. Команда поки що у відпустці, кадрових втрат немаємо, а перші підготовчі збори розпочнуться на початку липня».

Формат нового чемпіонату буде таким же, як і минулий. Спочатку регулярна першість, а потім плей-офф. Єдина відмінність – серія за бронзові нагороди складатиметься до двох перемог однієї з команд. У Кубку України команди «Екстра-ліги» розпочнуть виступати зі стадії 1/8 фіналу, а перед нею й наступними проводитиметься жеребкування. Вирішальні матчі будуть зіграні, як і раніше, у форматі «Фіналу чотирьох».

Щодо хмельницького «Соколу-2», то він знову виступатиме в чемпіонаті міста Хмельницького. «Не бачимо сенсу заявляти команду в першу чи другу лігу, - каже Іван Ярославович. – Думаю, чемпіонат міста у нас потужніший. Тому обкатуватимемо молодь «Соколу-2» в міській першості».

Нагадаємо, в сезоні 2016/2017 років хмельницькій «Сокіл» в «Екстра-лізі» зупинився на стадії чвертьфіналу, поступившись херсонському «Продексіму», який став чемпіоном. У Кубку України хмельничанам вийти до фіналу завадив харківський «Локомотив».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую