ye-logo.v1.2

Сінгапурські пристрасті покаже «Перший національний»

Спорт 1378

Україна відрядила своїх спортсменів на перші в історії юнацькі Олімпійські ігри, які з 14 по 26 серпня пройдуть в Сінгапурі.

Підтримати наших атлетів та стати свідками незабутнього спор- тивного видовища можна буде завдяки трансляціям стартів в ефірі «Першого Національного».
Так, 15 серпня з 10.00 до 12.30 запланована телетрансляція урочистої церемонії відкриття, а кожного дня, з 15 по 26 серпня, телевізійники транслюватимуть що- денники змагань, які виходитимуть в ефір о 21.45 і триватимуть до 22.50. Нагадаємо, що серед 3600 атлетів віком від 14 до 18 років з 205 країн світу змагатимуться і 55 українських юних олімпійців, які будуть представлені у 18 з 26 видів спорту.
Є серед них і подоляни. У секторі стрибків у висоту честь країни захищатиме Віктор Черниш зі Старокостянтинова, а на фехтувальній доріжці за нагороди Олімпіади боротиметься Аліна Комащук з Нетішина.  Безпосередньо в Сінгапурі наших спортсменів підтри- муватимуть  молодий посол України на юнацьких іграх Ірина Мер- лені та тренер із фехтування Валерій Штурбабін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую