ye-logo.v1.2

У Кубку України з футзалу візьмуть участь дві хмельницькі команди

Спорт 1793
За Кубок України з футзалу позмагається не лише екстра-ліговий Сокіл, а й Феміда-Старлайф з чемпіонату міста Хмельницького
За Кубок України з футзалу позмагається не лише екстра-ліговий Сокіл, а й Феміда-Старлайф з чемпіонату міста Хмельницького. Фото: з архіву

Одна з яких вже найближчим часом виходить на старт змагань.

Відбулось жеребкування перших двох попередніх раундів розіграшу Кубку України з футзалу сезону 2017/2018 років. І в нинішньому розіграші участь у змаганнях візьме не лише хмельницький «Сокіл», а й «Феміда-Старлайф».

Аматорський колектив із Хмельницького розпочне свої виступи з першого попереднього раунду, матчі якого мають пройти з 14 по 30 жовтня. «Феміда-Старлайф» зіграє з переможцем київської пари «Альтернатива» - «Анреал-Аtrix», і проведе два матчі – вдома та на виїзді.

Якщо хмельничани пройдуть киян, то на другому етапі, матчі якого пройдуть з 10 листопада по 10 грудня, то на них очікує наступний суперник. Ним стане краща команда в протистоянні «Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) - «Здвиг» (Львів).

Відзначимо, що «Феміда-Старлайф» виступає в чемпіонаті міста в «Бренд Преміум-лізі». У групі «А» ця команда провела два матчі, в яких здобула впевнені перемоги.

Ще один представник Хмельницького - «Сокіл», також гратиме в Кубку України. Утім, команда «Екстра-ліги» розпочне свій кубковий похід зі стадії 1/8 фіналу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую