ye-logo.v1.2

Хмельницький «Сокіл» готовий продати лідерів команди

Спорт 2922
Педяш (ліворуч) та Лисенко (праворуч), а також Бакінський, за словами Романа Ковальчика, більше не гратимуть за Сокіл
Педяш (ліворуч) та Лисенко (праворуч), а також Бакінський, за словами Романа Ковальчика, більше не гратимуть за Сокіл. Фото: з архіву

Футзальний клуб виставив на трансфер трьох гравців.

Вже завтра, 10 січня, хмельничани зіграють свій перший матч 1/8 фіналу Кубка України проти львівської «Енергії». Поєдинок розпочнеться у спорткомплексі Нацполіції о 14.30. І в ньому за «Сокіл» не зіграють троє гравців – Олександр Педяш, Андрій Лисенко та Ілля Бакінський.

«Вони тренуються разом з командою, але за індивідуальною програмою, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Утім, всі троє – виставлені на трансфер. Якщо якась команда готова їх придбати, то нехай звертається до директора клубу».

Натомість хмельничани дозаявили двох молодих вихованців своєї школи - Віталія Луцюка 1998 року народження та Максима Цилепу 2002 року народження. «Обидва вже завтра дебютують в Кубку України проти «Енергії», - зазначив Роман Миколайович. – До цього матчу команда готувалася в звичайному режимі, налаштовуємося на перемогу».

Нагадаємо, що Педяш та Лисенко увійшли до розширеного списку збірної України з футзалу для участі в чемпіонаті Європи, які в січні-лютому пройде в Словенії. Окрім них за збірну можуть зіграти ще троє гравців «Сокола» - Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета та Артур Подлюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую