ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: без Алієва та іншим складом

Спорт 2852
Артем Панасенков один із небагатьох футболістів, які залишилися в ФК Хмельницький
Артем Панасенков один із небагатьох футболістів, які залишилися в ФК Хмельницький. Фото: з архіву

Відбулися матчі 5 туру в Прем’єр-лізі.

Після того, як ФК «Хмельницький» залишив головний трене6р Олександр Алієв, не зовсім було зрозуміло, чи продовжить команда свої виступи в чемпіонаті області. Утім, матчі 5 туру дали відповідь не лише на це запитання, а й інші.

Так, у гості до хмельничан завітав цьогорічний дебютант Прем’єр-ліги – теофіпольська «Іскра». І вже перед початком матчу стало зрозуміло, що ФК «Хмельницький» значно змінився. Не було не лише Алієва, а й майже усіх футболістів, які грали в заключному поєдинку першості України серед аматорів. Із того складу залишися лише Артем Панасенков, Сергій Шкрябець та Артем Романюк. У підсумку «Іскра» здобула свою другу перемогу в чемпіонаті, вигравши в хмельничан з рахунком 3:1.

А в Славуті місцевий клуб приймав лідера змагань – красилівський «Случ». І… МФК «Славута» не зміг відібрати очки в гостей, які виграли з рахунком 3:0.

Інтригуючим видався поєдинок у Дунаївцях, де тамтешня команда приймала інший «Случ» - старокостянтинівський. Гостям вдалося забити на один гол більше, а, відповідно, і здобути три очки з рахунком 2:1.

Матчі 6 туру заплановані на 16 червня. МФК «Славута» знову гратиме вдома. Цього разу проти команди зі Старокостянтинова. «Іскра» в Теофіполі прийматиме кам’янець-подільську «Фортецю». А хмельничани відправляться на виїзд у Дунаївці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую