ye-logo.v1.2

Футзал. Хмельничани «не помітили» білорусів

Спорт 1714
Хмельничани готується до нового чемпіонату України в Екстра-лізі, граючи на турнірі в Білорусі
Хмельничани готується до нового чемпіонату України в Екстра-лізі, граючи на турнірі в Білорусі. Фото: facebook.com/artem.glas

«Сокіл» зіграв два матчі на турнірі в Гомелі.

Сьогодні, 17 серпня, хмельницький «Сокіл» зіграє останній поєдинок на Міжнародному товариському турнірі з футзалу в Білорусі. Суперником хмельничан стане чемпіон Вірменії, учасників Єврокубків – єреванський «Лео».

А ось два попередніх поєдинки хмельничани завершили з різними результатами. У перший ігрвоий день, «Сокіл» протистояв самарському «Динамо». Маючи чимало моментів, хмельничани не реалізували їх та пропустили три голи. Наздоганяючи рахунок, «соколята», завдяки голам Артура Подлюка та Андрія Хамдамова, скоротили відставання до мінімуму. Але зрівняти рахунок не змогли, поступившись 2:3.

Вчора хмельничани зіграли з господарями турніру – гомельським клубом «БЧ». У цьому ж поєдинку реалізація підопічних Романа Ковальчика не підвела. Чотири голи Андрія Хамдамова, забиті м’яі Дмитра Мартинюка, Владислава Щербаня та Артура Подлюк принесли перемогу «Соколу» з рахунком 8:4.

Отож, перед останнім туром ситуація на турнірі заплутана. У «Динамо» та «Лео» по чотири очки, в «Сокола» - три, а в «БЧ» - одне. Хмельничани, в разі перемоги над вірменами, нарантують собі щонайменше друге місце на турнірі. А, якщо «Динамо» програє «БЧ», то «соколята» виграють турнір.

Читайте також: «Сокіл» розпочне чемпіонат виїзним матчем

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую