ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: хет-трик Мандзюка додає шансів «Случу»

Спорт 2636
Олександр Мандзюк (у білій формі) відзначився трьома голами в першому півфінальному матчі красилівського Случа проти хмельницького Променя
Олександр Мандзюк (у білій формі) відзначився трьома голами в першому півфінальному матчі красилівського Случа проти хмельницького Променя. Фото: з архіву

Один фіналіст Кубка вже відомий, інший – ще визначається.

У Кубку області з футболу відбулися півфінальні матчі. В одному протистоянні вже визначили фіналіста, в іншому – все вирішиться 22 серпня.

Старокостянтинівський «Случ», який вдома переміг МФК «Славута» з рахунком 5:0, цього разу грав на виїзді. Утім, і в Славуті сильнішою була команда, яка торік стала володарем Кубка області. «Случ» переміг 2:0 та за сумою двох поєдинків (загальна перемога 7:0) гратиме в вирішальному матчі за почесний трофей.

А ось інший фіналіст визначиться в середу, 22 серпня, на хмельницькому стадіоні ДЮСШ №1. Щоправда, вже після першого півфіналу є очевидний фаворит. Красилівський «Случ», який торік дещо сенсаційно програв півфінальну серію кам’янець-подільській «Фортеці», приймав хмельницький «Променя». І господарі поля, які в чемпіонаті грають у Прем’єр-лізі, здолали представника першої ліги з рахунком 4:1. У «Проміня» єдиний гол забив Вадим Глаз, а ось за «Случ» тричі відзначився Олександр Мандзюк. Ще один гол на рахунку Костянтина Сабадаша. Отож, перед грою в Хмельницькому, яка 22 серпня розпочнеться о 17.00 «Случ» матиме відчутну перевагу в три голи. Та чи вистачить її?

Ну, а ось, коли відбудеться головний матч Кубка області, поки що невідомо. Його планують провести на хмельницькому СК «Поділля» 26 серпня. Але в обласній федерації футболу не виключають, що фінальна гра може бути призначена і на інший день. Встановити ж дату та час фінального матчу планують ще до 22 серпня, коли визначиться останній фіналіст Кубка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую