ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: «Промінь» переміг, але у фіналі не зіграє (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2928

Визначилися усі фіналісти фіналу Кубка Хмельниччини з футболу.

Старокостянтинівський «Случ», який здобув путівку до фіналу ще минулого вік-енду, дізнався суперника. І ним став інший «Случ» - із Красилова. Щоправда, красилівчанам вихід до фіналу дався не так просто, як старокостянтинівській команді.

«Случ», приїхавши до Хмельницькому на матч із «Променем», мав значну перевагу в протистоянні, оскільки перший матч у Красилові виграв з рахунком 4:1. І, здавалося, лідер обласної Прем’єр-ліги, зможе без проблем подолати першоліговий «Промінь». Утім, хмельничани таки створили гостям «неабиякий прийом»…

Матч "Промінь" - "Случ" видався доволі результативним.

Микита Плосконос (праворуч) відзначився потужним та результативним ударом, який все одно не допоміг "Променю".

Спочатку Микита Плосконос, а згодом і Євген Шутяк, додали інтриги цьому протистоянню, адже рахунок у матч став 2:0. Забий ще один гол, і… «Промінь» вийшов би до фіналу. Щоправда, часу до завершення матчу було ще дуже багато. І гравці «Случа», хоч і діяли обережно, але чекали на помилки суперника. Та дочекалися. Спочатку помилилися захисники «Променя», а потім ще й двічі голкіпер хмельничан. І рахунок став 2:3. А автором трьох голів став Сергій Яровий, який цього дня відзначав свій день народження.

Сергій Яровий (у зеленій формі) відзначився хет-триком.

Після перерви футболісти «Променя» продовжили атакувати ворота суперника. Щоправда, для здобуття путівки до фіналу потрібно було забити ще аж 5 голів. Звісно, що стільки «Случ» просто не міг дозволити супернику. А ось два – «Промінь» таки забив та переміг у матчі 4:3. На цьому кубкова хода першолігового клубу завершилася. А ось «Случ» тепер готуватиметься до вирішального матчу проти іншого «Случа».

"Случ" міг забити не три, а більше голів, але красилівчанам вистачило й стільки, аби вийти до фіналу.

Та коли ж фінал? Як повідомили в обласній федерації футболу, вирішальний поєдинок Кубка області, найвірогідніше, пройде в Хмельницькому на СК «Поділля» 9 вересня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую