ye-logo.v1.2

Кубок України з футзалу: «Сокіл» проявив характер

Спорт 2179
Артур Подлюк (у малиновій формі) відзначився хет-триком у кубковому матчі проти «Viva Cup»
Артур Подлюк (у малиновій формі) відзначився хет-триком у кубковому матчі проти «Viva Cup». Фото: з архіву

Відбулися перші матчі 1/8 фіналу кубкових протистоянь.

 У гості до хмельницького «Сокола» завітав аматорський клуб з Харкова «Viva Cup». І хоч путівку до наступного етапу команди виборюють за підсумками двох матчів (другу гру проти харків'ян хмельничани проведуть на виїзді), прохід до чвертьфіналу, в теорії, можна було забезпечити в першій грі. Щоправда, для цьогого необхідно було забити якомога більше голів та пропустити найменше. «Сокіл» забив не мало, але й пропустив. Щоправда, хмельничанам довелося протягном усього матчу наздоганяти суперника в рахунку.

Харків'яни першими відкрили рахунок. Сталося це на 4 хвилині, коли відзначився Євген Пугач. Утім, «Сокіл» відігрався через сім хвилин – забив Владислав Первєєв. Та харків'янам знову вдалося повести в рахунку на 15 хвилині, коли відзначився досвідченйи Валерій Замятін. Утім, на перерву команди пішли за рахунку 2:2. На передостанній хвилині першого тайму забив Валерій Борисевич.

У другій половині матчу глядачі побачили ще більше кількість голів. Спочатку Пугач вивів «Viva Cup» у рахунку, але Артур подлюк відновив паритет. А потім було вилучення гравців обох клубів. Червоні картки отримали Владислав Вербовий та Федір Овакімян.

На 29 хвилині рахунок став 3:4 – хет-трик у матчі оформив Пугач. Утім, більше гравці «Сокола» не дозволили супернику вразити свої ворота. Натомість, не лише відігралися, а й вирвали перемогу. Харків’яни почали часто порушувати правила, а тому невдовзі в їхні ворота арбітри призначали 10-метрові удари. І Артур Подлюк на 35 та 37 хвилинах двічі реалізував дабл-пенальті. А на останній хвилині матчу крапку поставив Владислав Щербань. Отож, 6:4 на користь команди з Хмельницького.

Матч-відповідь пройде за два тижні в Харкові. «Сокіл» матиме перевагу в два м’ячі, а тому має непогані шанси для того, щоб пройти до чвертьфіналу.

Але до кубкової гри, хмельничани проведуть матч у чемпіонаті України серед команд «Екстра-ліги». 26 січня вони вдома прийматимуть львівську «Енергію».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую