ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. «Новатор» - «Орбіта»: все закономірно (ФОТО)

Спорт 2377
Наступний матч "Новатор" проти "Орбіти" проведе 26 січня
Наступний матч "Новатор" проти "Орбіти" проведе 26 січня . Фото: автора

Хмельничанки поступилися в першому матчі 10 туру команді з Запоріжжя.

Волейболістки «Новатора» в Хмельницькому провели перший з двох матчів чергового туру Суперліги проти запорізької «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ». Цей поєдинок носив статус центрального в 10 турі, адже зустрічалися команди, які посідають третє та друге місця відповідно. Але інтрига в поєдинку була недовгою.

Перша партія, прогнозовано, видалася важкою для волейболісток обох команд. Дівчата, таке враження, більше пристосувалися до гри суперниці. А в певні моменти відчувалося, що хмельничанкам, в складі яких багато молоді, просто не вистачає досвіду. До того ж, у цій грі через травму не змогла зіграти одна з лідерок команд Катерина Фролова.

Валерія Нудьга (в атаці в темній формі), якій лише 16 років, знову була доволі результативною в складі "Новатора".

І хоч у першій половині стартового сету господаркам майданчику вдавалося утримувати незначну перевагу в рахунку, згодом вона зникла. «Орбіта» все таки дотиснула «Новатор» та виграла 25:20.

У матчі "Новатор" - "Орбіта" було багато боротьби біля сітки.

Блок в "Орбіти" працював на відмінно.

Дівчата з хмельницького "Новатора" дуже емоційно реагували на вдало проведені атаки.

Найемоційнішим видався другий сет. Емоції на майданчику вирували протягом усієї партії. Адже жодна з команд не мала значної переваги. І кінцівку партії хмельничанки провели на характері, завдяки чому змогли виграти 25:23.
Рахунок у матчі став 1:1 і, здавалося, що «Новатор» зможе і надалі тримати в напрузі досвідчених волейболісток з Запоріжжя. Та й початок третьої партії був за хмельничанками – 2:0, а потім… дитячі помилки і вже 2:6. Господарки майданчику намагалися не відпустити далеко суперниць, але не вийшло. Можливо, не стільки в цьому заслуга волейболісток «Орбіти», як елементарні помилки хмельничанок. До того ж, гості дуже солідно виглядали на блоці. У підсумку 17:25 і запорізька команда знову повела в рахунку в матчі.

Олександра Матвійчук був найрезульативнішою в складі "Новатора" - 19 очок.

"Новатор" - "Орбіта"

"Новатор" - "Орбіта"

Четверта партія стала останньої в цій грі. Гості від самого початку «набрали обертів», зробивши собі комфортну перевагу в 5-7 очок. Хмельничанки відчайдушно намагалися «повернутися в гру» і «билися» до останнього. Але… 13:25 – матч завершено з рахунком 1:3.

Запорізька "Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ" виграла перший матч у Хмельницькому.

Вже завтра, 26 січня, «Новатор» знову зіграє з «Орбіти-ЗНУ-ОДЮСШ». Початок матчу об 11.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую