ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: перші перемоги «Малинська» та «Случа» (ФОТО)

Спорт 3987
У двох матчах на Кубку міського голови Хмельницького, які відбулися 17 лютого, команди забили шість голів
У двох матчах на Кубку міського голови Хмельницького, які відбулися 17 лютого, команди забили шість голів. Фото: автора

Завершилися матчі шостого ігрового дня.

Сьогодні, 17 лютого, на товариському турнірі з футболу, який проходить у Хмельницькому, були зіграні ще два поєдинки. І хоч поточні лідери відпочивали, обидва матчі видалися доволі цікавими.

У першому поєдинку зійшлися хмельницьке «Поділля» U-19 та ФК «Малинськ» з Рівненської області. Гості у трьох попередніх іграх здобули лише один заліковий бал, і, враховуючи той факт, що від матчу до матчу вони прогресують, слід було очікувати атакуючий футбол у їхньому виконанні. Хмельничани, які провели до цього дві гри, одну з яких виграли, мали б докласти чималих зусиль, аби стримати натиск суперника. Адже в складі ФК «Малинськ» чимало гравців із досвідом, а ось у «молодіжці» «Поділля» багато гравців, яких по 17-19 років.

Юні футболісти "Поділля" намагалися не програти ФК "Малинськ".

"Поділля" U-19 - ФК "Малинськ".

Вже на старті поєдинку футболісти з Рівненщини ледь не відкрили рахунок. Але «Поділля» врятував голкіпер Єгор Нестеренко. А далі, по суті, пішла гра на зустрічних курсах. І хоч «Малинськ» володів ініціативою, але останнього пасу чи удару підопічним Богдана Самардака не вистачало.

"Поділля" U-19 - ФК "Малинськ".

Молоді «Поділля» було важкувати в єдиноборствах із потужними гравцями з Рівненщини. Утім, хмельничанам вдавалося зберігати ворота на замку до 44 хвилини, поки «не привезли» штрафний у власні ворота. У малинчан є кому виконувати такі стандарти. Василь Лойко, який напередодні зі штрафного забив вінницький «Ниві», відзначився і цього разу.

Отож, на перерву команди пішли за рахунку 0:1.

"Поділля" U-19 - ФК "Малинськ".

У другому таймі «Поділля» U-19 заграло жвавіше. Але реальної загрози воротам суперника так і не створили. Гості ж, склалося враження, дещо заспокоїлися і «катали» м'яч, як то кажуть, на досвіді. Навіть могли збільшити свою перевагу, але хмельничан врятувала стійка. Утім, «Малинську» все одно вдалося забити ще раз – на 83 хвилині відзначився Микола Гайдучик. У підсумку команда з Рівненщини виграла 2:0 та здобула свою першу перемогу на турнірі в Хмельницькому.

"Поділля" U-19 - ФК "Малинськ".

У другому матчі шостого ігрового дня зіграли два представники першості Хмельницької області. Це чемпіон області красилівський «Случ» та бронзовий призер обласної першості старокостянтинівський «Случ». Щоправда, склади обох команд у сьогоднішньому матчі можна назвати експериментальними.


"Случ" зі Старокостянтинова грав у синій формі, "Случ" з Красилова - у зеленій.

У складі красилівчан вийшло чимало молодих гравців. Та й у старокостянтинівської команди також – здебільшого тих, хто грав за СК «Хмельницький».

Зазначимо, що обидва «Случі» на «Кубку міського голови Хмельницького» ще не здобували очки, а тому саме сьогодні хтось із них мав поповнити свій очковий багаж.

Битва двох "Случів".

"Случ" Старокостянтинів - "Случ" Красилів.

У складі старокостянтинівського "Случа" сьогодні зіграв Максим Мельник, який свого часу пограв на професійному рівні.

Тривалий час на полі в першому таймі точилася рівна боротьба. А потім… У ворота красилівського «Случа» «посипалися» голи. Спочатку на 38 хвилині відзначився Олексій Соловей. А після перерви два голи на 58 та 64 хвилинах забив Антон Федоров. Ще один м'яч на 78 хвилині матчу на свій рахунок записав Гнатюк.
Отож, старокостянтинівський «Случ» переміг 4:0.

"Случ" Старокостянтинів - "Случ" Красилів.

Турнірне становище команд після ігор 17 лютого:
1. «Агробізнес» - 9 очок (3 матчі)
2. «Поділля» - 6 (2)
3. «Нива» Т. – 6 (4)
4. «Нива» В. – 4 (3)
5. ФК «Малинськ» - 4 (4)
6. «Случ» С. – 3 (3)
7. «Поділля» U-19 – 3 (3)
8. «Случ» К. – 0 (2)

Календар матчів, які заплановані на наступний тиждень:

20 лютого (середа)

11.00 «Поділля» U-19 – «Случ» К.
14.00 «Агробізнес» - «Нива» В.

21 лютого (четвер)
11.00 «Поділля» U-19 – «Случ» С.
14.00 «Поділля» - «Нива» Т.

23 лютого (субота)
13.00 «Нива» В. – «Случ» С.
16.00 «Агробізнес» - «Малинськ»

24 лютого (неділя)
13.30 «Малинськ» - «Случ» С.
16.00 «Поділля» - «Случ» К.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую