ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: перша нічия та третя перемога «Агробізнеса» (ФОТО)

Спорт 3739
"Агробізнесу" вистачило одного забитого голу, щоб виграти в "Ниви" з Теребовлі
"Агробізнесу" вистачило одного забитого голу, щоб виграти в "Ниви" з Теребовлі. Фото: автора

Завершилися матчі п’ятого ігрового дня.

Сьогодні, 16 лютого, на «Кубку міського голови Хмельницького» відбулися чергові два поєдинки. І короткий підсумок їх такий – на товариському турнірі зафіксували першу нічию, а «Агробізнес» із Волочиська продовжує демонструвати стовідсотковий результат.

Першими на поле ДЮСШ №1 вийшли вінницька «Нива» та ФК «Малинськ». Зауважимо, що матч розпочався з затримкою більше, ніж на півгодини. Причина – команда з Рівненщини запізнилася. Утім, футболісти «Малинська» без розминки вийшли на матч і дали справжній бій друголіговому клубу з Вінниці.

Віктор Коровіков забив у ворота "Малинська" з пенальті, але "Нива" не втримала перемогу.

Щоправда, в першому таймі голів команди не забували. А ось у другому – потішили глядачів чотирма. «Нива» першою відкрила рахунок, коли відзначився Богач. Але малинчани доволі швидко зрівняли рахунок, коли зі штрафного влучним ударом відзначився Лойко. Але рахунок 1:1 протримався... хвилину! Адже вінничани заробили пенальті, який реалізував Коровіков.

Футболісти "Малинська" під завісу матчу могли ще й вирвати перемогу в грі з вінницькою "Нивою".

Вінничанам не вдалося втримати перемогу. ФК «Малинськ» завдяки голу Корольчука зрівняв рахунок і здобув перший заліковий бал на турнірі в Хмельницькому. Отож, 2:2.

У другому матчі зійшлися волочиський «Агробізнес» та «Нива» з Теребовлі Тернопільської області. Першоліговий клуб у двох попередніх поєдинках вигравав з рахунками 2:0, а тому було цікаво чи зможуть тернополяни хоча б вразити ворота «Агробізнеса». Адже «Нива», між іншим, у своїх трьох попередніх матчах не йшла з поля без забитого голу.
Команда з Волочиська в першому таймі вийшла в доволі експериментальному складі. На полі одночасно було сім гравців, яких переглядає «Агробізнес». І лише четверо діючих футболістів команди – Чернобай, Думанюк, Слотюк та Черненко. А тому часто відчувалося, що гравців у синій формі ще не розуміють один одного. Утім, «Нива» не змогла скористатися незіграністю суперника. Тоді як команда з Волочиська не змогла реалізувати деякі моменти біля чужих воріт.

"Агробізнес" продовжує переглядати екс-гравця вінницької "Ниви" Володимира Савошка.

Екс-гравець ФК "Хмельницький" Олександр Бегашов (у білій футболці) продовжує на турнірі грати за "Ниву" з Теребовлі.

Перший тайм, мабуть, більше запам’ятався прикрим епізодом приблизно на 35 хвилині. Коли в центрі поля головами зіштовхнулися гравець «Ниви» та Артур Думанюк. Лікарю «Агробізнеса» довелося надавати першу медичну допомогу обом. А потім… футболісти на кареті «швидкої» поїхали в лікарню. Ну, а замість Думанюка тренерський штаб випустив Андрія Кухарука.

Артуру Думанюку довелося з футбольного поля їхати в лікарню.

Арсен Слотюк відіграв увесь матч за "Агробізнес".

Перші 45 хвилин так і завершилися безгольовою нічиєю з рахунком 0:0.

У другому таймі склад «Агробізнеса» значно змінився. Вийшли Одольський, Курило, Чепурненко, Ясніцький, Семенець та три потенційних новачки. Залишилися грати і Слотюк із Кухаруком, а Черненка згодом замінив Бойчук.

Таким складом волочиська команда заграла активніше та небезпечніше. І вже на 10 хвилині тайму «Агробізнес» забив – відзначився Олег Ничипоренко, який перебуває на перегляді, а останнім його клубом є команда з чемпіонату Житомирьскої області.

Євген Чепурненко вийшов у складі "Агробізнеса" в другому таймі.

Були моменти в Ничипоренка ще, але справжні дива творив голкіпер «Ниви», який інколи тягнув вже «мертві» м'ячі. Міг забити і Богдан Семенець. Але форварду «Агробізнеса» в деяких епізодах забракло влучності.

Богдан Семенець в матчі з "Нивою" не забивав.

"Агробізнес" здолав "Ниву" з Теребовлі.

У другому таймі волочиська команда володіла ігровою перевагою, але забити більше не змогла. Утім, для перемоги вистачило і одного голу. «Агробізнес» виграв 1:0 і здобув третю перемогу в трьох матчах.

Завтра, 17 лютого, відбудуться чергові матчі на турнірі. О 13.30 «Поділля» U-19 зіграє з ФК «Малинськ», а о 16.00 зійдуться старокостянтинівський та красилівські «Случі».

Турнірне становище команд після ігор 16 лютого:
1. «Агробізнес» - 9 очок (3 матчі)
2. «Поділля» - 6 (2)
3. «Нива» Т. – 6 (4)
4. «Нива» В. – 4 (3)
5. «Поділля» U-19 – 3 (2)
6. ФК «Малинськ» - 1 (3)
7. «Случ» К. – 0 (1)
8. «Случ» С. – 0 (2)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую