ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Прикарпаття»: п’ять голів та фіаско (ВІДЕО)

Спорт 3076

Волочиська команда вдома поступилася гостям з Івано-Франківська.

 Матч 25 туру чемпіонату України з футболу в першій лізі між волочиським «Агробізнесом» та івано-франківським «Прикарпаттям» видався щедрим на моменти та голи. Але, перемогла не та команда, яка частіше била по воротах суперника, а та, яка змогла втілити свої удари у голи. «Прикарпаттю» вдалося здолати «Агробізнес» із рахунком 3:2.

До 20 хвилини поєдинку, здавалося, що команда з Волочиська ось-ось і заб’є. Адже «Агробізнес» провів декілька небезпечних атак, яким забракло завершального удару. А ось «Прикарпаття» нічого не могло створити попереду. Утім, саме на 20 хвилині івано-франківці провели свій перший небезпечний контрвипад, який завершився голом Богдана Оринчака.

Господарі продовжили шукати щастя біля воріт гостей, але зрівняти рахунок ніяк не вдавалося. Натомість івано-франківці знову відзначилися. На 37 хвилині матчу Роман Барчук пробив головою у дальній від голкіпера кут і рахунок став 0:2.

Після перерви «Агробізнес» заграв швидше та небезпечніше. Спочатку Богдан Семенець міг скоротити рахунок, але «Прикарпаття» врятував голкіпер, а згодом, після удару Руслана Черненка зі штрафного – стійка воріт.

Та згодом, на 53 хвилині, рахунок все таки став 1:2. Артур Думанюк пробив з дальньої відстанні, Іван Піцан хоч і відбив м’яча, але перший на добиванні був Семенець. Але такий рахунок протримався лише 8 хвилин, поки «Прикарпаття» знову не забило. Дубль на свій рахунок оформив Оринчак.

Минуло ще чотири хвилини і настала черга Семенця забивати вдруге. Богдан зміг головою відправити м’яч у сітку воріт гостей на 65 хвилині та знову скоротив рахунок - 2:3. А далі… ще купа моментів, які реалізувати «Агробізнес» не зміг. А відтак програв свій матч та залишився на 14 місці в турнірній таблиці.

Свій наступний поєдинок волочиська команда проведе на виїзді першого травня в Ковалівці проти «Колоса». Суперник, між іншим, непростий. «Колос» є одним із претендентів на вихід до Прем’єр-ліги. Нагадаємо, в Волочиську 30 вересня минулого року «Агробізнес» поступився цій команді з рахунком 0:3.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую