ye-logo.v1.2

Хмельницький – спортивний: як містяни тренувались на стадіоні «Поділля»

Спорт 4619
Тренування відбуваються щосуботи о 10.00
Тренування відбуваються щосуботи о 10.00 . Фото: автора

В місті реалізовують проект - «Фітнес сіті».

Уже другу суботу поспіль в обласному центрі відбуваються безкоштовні тренування з фітнесу на стадіоні «Поділля». Реалізовує проект «Фітнес сіті» у Хмельницькому міське управління молоді та спорту.

«Ідея проекту «Фітнес сіті» – залучити мешканців міста до активного способу життя. Щосуботи тренування проводитимуть різні тренери. Таким чином, хмельничани зможуть ознайомитись з різними видами фітнесу і спробувати, що ж підійде саме для них. На жаль, більшість з нас не мають можливості ходити по різних спортивних клубах і платити гроші за пробні тренування. На стадіоні можна спробувати це абсолютно безкоштовно й отримати заряд енергії та бадьорості», - розповідає заступниця начальника управління молоді та спорту з питань фізичної культури Наталя Томусяк.

За її словами, заняття триватимуть упродовж травня та усього літа. Загалом буде 18 субот і стільки ж тренувань, звісно, якщо не завадить погода. Згоду проводити заняття отримали від 16 тренерів із Хмельницького. Долучились тренерки зі Славути та Красилова.

Містяни прийшли на тренування

«Всі тренери, з якими ми працюємо — фанати своєї справи. Звісно, для них це і певна реклама, однак сьогодні заняття проводити тренерка зі Славути, зрозуміло, що ніхто з хмельничан не буде їздити спеціально до неї на тренування. Тому можемо говорити, що в людей, які долучились до проекту, є відповідальність за майбутнє покоління, його здоровий і спортивний спосіб життя», - каже Наталія Павлівна.

Діти також долучаються до спортивних занять

Додає, що за кількістю присутніх видно – проект подобається містянам. Багато прийшло молодих мам з візочками й велосипедами, чоловіків і жінок різного віку. Всі вони намагаються виконувати вправи слідом за інструктором.

11 травня тренувала хмельничан мешканка Славути

Люди різного віку прийшли позайматись на стадіон


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую