ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» – «Нива»: спаринг з одним голом (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3644

Хмельницька команда провела свій перший матч у літнє міжсезоння.

Хмельницьке «Поділля» та вінницька «Нива» зіграли контрольний поєдинок, готуючись до старту нового чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А», який розпочнеться 27 липня. Матч видався не зовсім цікавим для глядачів, адже небезпечних моментів у ньому майже не було. Та й результат поєдинку вирішив один єдиний гол, який в свій актив записав Ярослав Браславський з «Ниви».

Утім, це міжсезоння, і гравці обох команд переглядали більше стан власних гравців та потенційних новачків. По суті, що «Поділля», що «Нива», зіграли два тайми різними складами. А хмельничани навіть у другій половині матчу грали в формі білого кольору, а не синього, як у першій. Та й здебільшого грали гравці, які приїхали на перегляд.

«Поділля» в першому таймі грало у синій формі, а ось у другому - в білій.
Артем Гайдаш був замінений в першому таймі, але потім у другому знову вийшов на поле.
Поділля - Нива - товариський матч.

На старт поєдинку головний тренер «Поділля» Віталій Костишин виставив тих футболістів, які були в команді ще з минулого сезону. Щоправда, не усіх. До прикладу, Віталій Каверін перебуває на перегляді в «Колосі», а з рядом гравців не були продовжені контракти, а ось нових – ще шукають. Отож, хто точно не гратиме за «Поділля» у новому сезоні – Кирило Бабак (перейшов у футзальний «Сокіл»), Ян Морговський (виступатиме в Ізраїлі), Сергій Дворник («Енергія» Нова Каховка), Сергій Швець («Полісся»), Володимир Гладкий, Семен Даценко та Артем Панасенков (поки невідомо, де вони продовжать кар’єру). Не побачать хмельничани і Дениса Червінського. Він, між іншим, у матчі «Поділля» - «Нива» зіграв за вінницьку команду в першому таймі.

У матчі було багато боротьби за позиції та м'яч.
Андрій Ліповуз провів приблизно 60 хвилин у складі "Поділля" в матчі проти "Ниви".
Андрій Муляр грав на різних позиціях у матчі "Поділля" проти вінницької "Ниви".
Головний тренер "Поділля" Віталій Костишин (ліворуч) зі своїм помічником Олександром Мандзюком.



Щодо спарингу з вінничанами. То гостям вдалося забитий єдиний та переможний гол на 15 хвилині поєдинку. Ярослав Браславський наважився на удар з метрів 30-ти та збіг влучити під поперечину воріт Єгора Нестеренка. Більше голів не було. «Нива» виграла 1:0.

"Поділля" в другому таймі грало у білій формі та переглянуло чимало потенційних новачків.
"Поділля" - "Нива" 0:1.


Свій наступний поєдинок хмельницьке «Поділля» проведе 13 липня. Команда Віталія Костишина зіграє з рівненським «Вересом». Щоправда, не в Хмельницькому, а у Млинові Рівненської області.

Читайте також: «Агробізнес» поповнився двома гравцями «Дніпра» та одним із «Волині»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую