ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» поповнився двома гравцями «Дніпра» та одним із «Волині»

Спорт 3155
Дмитро Вергун, Олексій Зінкевич та Сергій Палюх стали гравцями Агробізнесу
Дмитро Вергун, Олексій Зінкевич та Сергій Палюх стали гравцями Агробізнесу. Фото: прес-служби ФК Агробізнес

Крім цього, команда дізналася про те, де розпочне свій новий чемпіонат України.

Професіональна футбольна ліга провела жеребкування календаря чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. І представник Хмельниччини – волочиський «Агробізнес», новий сезон розпочне в рідних стінах проти минулорічного володаря золотих медалей в другій лізі «Кременя» з Кременчука.

«Не дуже стежив за жеребом, оскільки як випаде, так і буде, - каже головний тренер «Агробізнеса» Остап Маркевич. – Врешті решт, нам все одно з усіма командами грати, а коли саме – то не настільки принципово. Утім, вважаю, що перша гра вдома – це непогано. Нарешті зможемо потішити наших вболівальників футболом, за яким вони скучили».

Отож, свій перший матч «Агробізнес» має зіграти в Волочиську 27 липня проти «Кременя». А ось у другому турі вирушить у Петрове, де третього серпня (базова дата матчу), має зіграти з «Інгульцем». У третьому турі знову домашня гра – цього разу проти «Балкан» з Одещини (10 серпня).

Тим часом волочиська команда вже має трьох новачків. Гравцями «Агробізнеса» стали 23-річний півзахисник дніпровського «Дніпра» Дмитро Вергун, який минулий сезон провів з дніпровським клубом в аматорській першості України. Ще один дніпрянин – 23-річний захисник Сергій Палюх. До речі, обидва в 2015 році були гравцям збірної України U-19. Ще один новачок – 22-річний півзахисник Олексій Зінкевич, який минулого сезон виступав у першій ліз за луцьку «Волинь». Провів 17 матчів, переважну більшість із яких – виходив на заміну, ще два поєдинки провів у Кубку України. У 2016 році був гравцем збірної України U-19.

Нагадаємо, днями «Агробізнес» провів свій перший спаринг у міжсезонні, в якому розписав мирову з ПФК «Львів» 3:3. Вже cьогодні, 5 липня, у Львові волочиська команда проведе черговий матч. Цього разу проти «Карпат».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую