ye-logo.v1.2

«Агробізнес» здобув першу перемогу в міжсезонні

Спорт 2581
Іго Курило (№17) зіграв за Агробізнес проти Ужгорода в першому таймі
Іго Курило (№17) зіграв за Агробізнес проти Ужгорода в першому таймі. Фото: fcuzhhorod.com

Волочиська команда перемогла ФК «Ужгород».

«Агробізнес» з Волочиська продовжує готуватися на Закарпатті до нового чемпіонату України з футболу в першій лізі, який стартує 27 липня. Підопічні Остапа Маркевича зіграли свій черговий спаринг проти ФК «Ужгород», який у новому сезоні дебютуватиме в другій лізі групі «А».

Якщо у першому таймі наставник «Агробізнеса» випустив на поле гравців, які мають контракти з його командою, то ось у другому задіяв ряд футболістів, які перебувають на перегляді. Утім, хто це в клубі поки що не кажуть. Та більшу частину голів у матчі забивали саме діючі гравці «Агробізнесу».

До теми: Шостий новачок волочиського «Агробізнеса» з «Волині»

Вже на 9 хвилині поєдинку в воротах «Ужгорода» відзначився Микола Когут. А після перерви, на 60 хвилині, забив і його брат Іван, який вийшов на заміну. Під завісу матчу «Агробізнес» відзначився втретє. Цього разу забив футболіст, який прибув на перегляд.

«Агробізнес» продовжує свої збори на Закарпатті. Наступний спаринг команда проведе завтра, 16 липня, проти дебютанта першої ліги ФК «Минай».

Нагадаємо, у це міжсезонні команда з Волочиська провела вже чотири контрольні матчі. Перед тим, як здолати «Ужгород», «Агробізнес» зіграв у нічию з ПФК «Львів» та «Волинню» з Луцька, а також поступився львівським «Карпатам».

Читайте також: «Поділля» зіграло з «Вересом» та має нового гравця

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую