ye-logo.v1.2

«Поділля» зіграло з «Вересом» та має нового гравця

Спорт 2876
Хмельницьке Поділля продовжує підготовку до нового сезону в другій лізі
Хмельницьке Поділля продовжує підготовку до нового сезону в другій лізі. Фото: ілюстративне з архіву

Хмельничани продовжують підготовку до нового сезону в другій лізі.

Після спарингу з вінницькою «Нивою», в якому «Поділля» поступилося з рахунком 1:0, хмельничани завітали на Рівненщину, де провели контрольний поєдинок із «Вересом». І зазнали другої поразки в міжсезонні. Цього разу з рахунком 3:1. Єдиний гол у ворота рівнян забив футболіст, що прибув на перегляд.

«У першому таймі грали, здебільшого, футболісти, яких ми переглядаємо, - розповів журналісту сайту «Є» Віталій Костишин, головний тренер «Поділля». – Вже у другому таймі випустив тих, хто на контракті в команді. В цілому на рахунок не дивимося, ми готуємося до чемпіонату й такі спаринги необхідні для того, щоб переглянути потенційних новачків».

Участь у матчі взяв і новачок «Поділля», з яким уклали контракт. Це досвідчений 28-річний захисник Сергій Зуєвич. У минулому сезоні Зуєвич виступав у першій лізі – за ковалівський «Колос» та «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. У 2008 році у складі збірної України брав участь у відборі до чемпіонату Європи з футболу серед гравців, віком до 17 років.

Вже наступного тижня «Поділля» проведе одразу два контрольних матчі. 16 липня у Вінниці проти «Ниви», а 17 липня, в середу, на СК «Поділля» о 17.00 зіграють із житомирським «Поліссям». А ось, коли розпочнеться чемпіонат України з футболу в другій лізі, поки не відомо. Попередньо, 27 липня, але календар змагань поки що не складений.

Читайте також: Шостий новачок волочиського «Агробізнеса» з «Волині»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую