ye-logo.v1.2

Шостий новачок волочиського «Агробізнеса» з «Волині»

Спорт 3381
Олександр Воробей став гравцем "Агробізнеса"
Олександр Воробей став гравцем "Агробізнеса". Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда поповнилася новим голкіпером.

Волочиський «Агробізнес», який нині готується до нового чемпіонату України з футболу в першій лізі в Ужгороді, уклав контракт із ще одним футболістом. Гравцем «Агробізнеса» став 24-річний голкіпер Олександр Воробей.

У дорослому футболі (професійному) Олександр Воробей дебютував в 2014 році в складі луцької «Волині», яка тоді виступала в найвищому футбольному дивізіоні України. У сезоні 2016/2017 років грав у першій лізі за ФК «Тернопіль», а в 2017/2018 – у другій лізі за «Рух» з Винників. Минулого чемпіонату Воробей провів один матч у складі «Волині».

На зборах в Ужгороді Олександр Воробей перебуває з «Агробізнесом» із першого дня. І в контрольному матчі проти «Волині» відіграв увесь поєдинок.

Отож, у нинішнє міжсезоння волочиська команда вже поповнилися шістьма новими футболістами. Раніше гравцями «Агробізнеса» стали Дмитро Вергун та Сергій Палюх із «Дніпра», Олексій Зінкевич з «Волині», Роман Дідик та Назар Стасишин із «Карпат».

Нагадаємо, чемпіонат України в першій лізі стартує 27 липня. У першому турі «Агробізнес» у Волочиську прийматиме «Кремінь» із Кременчука.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую