ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» «розтрощили» суперників (ВІДЕО)

Спорт 3146
Ігор Сікорський забив свій четвертий гол за "Агробізнес", а виграшна серія волочиської команди вже налічує шість поспіль матчів
Ігор Сікорський забив свій четвертий гол за "Агробізнес", а виграшна серія волочиської команди вже налічує шість поспіль матчів. Фото: Віктора Зарванського

Обида представники Хмельниччини здобули переконливі перемоги.

Волочиський «Агробізнес» та хмельницьке «Поділля» продовжують дарувати своїм вболівальникам позитивні емоції. У восьмому турі чемпіонатів України в першій та другій лізі обидві команди з Хмельниччини здобули перемоги та ще й з розгромними рахунками. «Агробізнес» виграв вдома 4:0, «Поділля» - в Чернівцях 4:1.

У Волочиськ приїхав «Гріник-Спорт» з Горішніх Плавнів, який минулого сезону двічі зіграв із «Агробізнесом» у нічию. Утім, у цьому матчі саме волочиська команда була фаворитом, адже очолювала турнірну таблицю в першій лізі, а гості з Полтавщини йшли внизу «турнірки». «Матч можна розділити на дві частини, - після гри сказав наставник «Агробізнесу» Остап Маркевич. – Перші хвилин 15-20 гра в нашому виконанні була дещо нервовою, було багато помилок в простих ситуаціях. І друга частина, чим я дуже задоволений, ми налагодили гру і команда виглядали по-іншому».

Рахунок 0:0 протримався до 35 хвилини матчу, аж поки Віталій Гуша не вікдрив рахунок у матчі. А через дві хвилини швидка атака, розпочата Артуром Думанюком, завершилася пасом на Ігоря Сікорського, який в один дотик переправив на Руслана Черненка, і той, прокинувши собі на хід, одразу ж пробив – 2:0.

Після перерви, на 58 хвилині, відзначився й Ігор Сікорський. Крапку ж в матчі поставив Черненко, який з метрів 25-и поцілив у «дев'ятку» воріт суперника. Отож, 4:0, і «Агробізнес» продовжує очолювати турнірне становище команд у першій лізі, маючи 19 очок. На два бали менше в переслідувачів «Руху» та «Авангарду». Свій наступний матч команда Остапа Маркевича проведе 14 вересня в Ужгороді проти «Миная», в якого 11 очок та восьме місце.

«Поділля» свій звітний матч у другій лізі групі «А» провело в Чернівцях проти «Буковини». І вже на 45 секунді матчу хмельничани відкрили рахунок у грі. Ярослав Шпікула вкинув за ауту та Олександра Музичука і той одразу відправив м'яча у дальній від голкіпера кут. Решта голів були забиті в другому таймі.

Хмельничани подвоїли успіх, коли на 49 хвилині Олександр Воловик вразив ворота «Буковини» зі штрафного. На 53 хвилині Воловик став асистентом у третьому голі, коли п'ятою віддав пас на Сергія Зуєвича і той одразу влучно пробив. На 65 хвилині поєдинку «Поділля» забило четвертий гол у ворота господарів. Музичук віддав пас на Романа Опрю, і той в один дотик переравив його в сітку воріт суперника. Утім, «Буковині» вдалося відіграти один м'яч, коли на 74 хвилині відзначився Раулюк. Отож, перемога «Поділля» 4:1 і хмельничани з 15 очками вже треті в турнірній таблиці. Попереду лише тернопілська «Нива» та житомирське «Полісся», в яких на один бал більше.

14 вересня «Поділля» в Хмельницькому зійдеться з «Поліссям», яке нещодавно програло хмельничанам у Кубку України. Зауважимо, що в цьому поєдинку хмельницька команда не зможе розраховувати на Віталія Каверіна та Яна Морговського, які відбуватимуть дискваліфікацію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую