ye-logo.v1.2

Волейбол. Хмельницький «Новатор» розпочав сезон у Вінниці

Спорт 3010
Новатор навіть немає нової форми, а тому зіграв у старій від Новатора-2-Прикордонника
Новатор навіть немає нової форми, а тому зіграв у старій від Новатора-2-Прикордонника. Фото: ілюстрація з архіву

Хмельничани зіграли два матчі, в яких не змогли дати бій віцечемпіонам країни.

Хмельницький «Новатор» зіграв матчі першого туру чемпіонату України з волейболу в Суперлізі в Вінниці проти срібного призера «Серця Поділля». І перші ж матчі показали, що «Новатор» у новому сезоні буде хіба що боротися за виживання в найвищому дивізіоні, а не за високі місця.

У першій грі «Серце Поділля» без проблем здолало хмельничан з рахунком 3:0 (рахунки у партіях 25:14, 25:12 та 25:13). У другій грі вінничани знову були сильнішими, вигравши три партії з рахунками 25:13, 25:12, 25:15. Та, мабуть, усьому цьому є пояснення. За «Новатор» грали молоді волейболісти, які ще не мають досвіду виступів на такому рівні. Лише двоє з них – Павло Янкович та Ярослав Ковальчук, хоч трохи пограли у Суперлізі, але… ніколи не були основними гравцями «Новатора».

«Важко щось коментувати, - після матчів у розмові з журналістом сайту «Є» каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – У нас просто грають діти. Сподіваємося, що ситуація зміниться на краще, що знайдуться зацікавлені спонсори й тоді ми зможемо запросити досвідченіших гравців. А поки ж будемо грати тими, хто в нас є».

«Новатор» за період міжсезоння так і не зміг знайти спонсорів. Дійшло навіть до того, що команда в перших матчах нового чемпіонату вийшла у старій формі дублюючого складу – «Новатора-2-Прикордонника». «У нас просто немає нової, - пояснює Роман Олександрович. – Якщо брати минулорічну «Новатора», то вона вся іменна, там нанесені прізвища гравців, які вже за нас не грають. Ось і зіграли в формі «Новатора-2-Прикордонника».

Матчі другого туру відбудуться 18-19 жовтня. «Новатор» мав би зіграти вдома, але… «У ФОК «Новатор» йде ремонт, тому ми ці матчі проти «МХП-Вінниця» проведемо на майданчику вінничан у Тростянці, - каже Роман Ковальчук. – А вже в листопаді, сподіваюся, зіграємо й в рідних стінах».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую