ye-logo.v1.2

Футбол. У Прем’єр-лізі став відомий бронзовий призер

Спорт 1864
В обласній Прем
В обласній Прем'єр-лізі відомі всі призери чемпіонату. Фото: ілюстративне з архіву

Другий рік поспіль ним стала команда зі Старокостянтинова.

Якщо золоті медалі чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги достроково здобули дунаївецький «Епіцентр» та красилівський «Случ», то ось за «бронзу» боротьба ще тривала. На неї претендували дві команди – старокостянтинівський «Случ» та теофіпольська «Іскра». Інтрига ж зникла після матчів 15 туру.

«Іскра» в Теофіполі приймала красилівський «Случ». Команда, яка торік була срібним призером, для подальшої боротьби за третє місце, необхідно було перегравати гостей. Але не вдалося. «Случ» виграв свій матч з рахунком 2:1.

А ось у Старокостянтинові все вирішилося без бою. «Случ» мав приймати кам’янець-подільську «Фортецю». Утім, гості не приїхали на матч, а тому старокостянтинівська команда здобула технічну перемогу та стала недосяжною в турнірній таблиці для «Іскри». А відтак зовоювала бронзові медалі чемпіонату області.

Отож, попри те, що в чемпіонаті ще мають пройти ряд матчів, їхні результати не вплинуть на розташування команду у турнірній таблиці. Чемпіоном є «Епіцентр», срібним призером – команда з Красилова, бронзовим – із Старокостянтинова. «Іскра» посідає четверте місце, ФК «Хмельницький» - п’яте, а «Фортеця» - останнє шосте.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую