ye-logo.v1.2

Футбол. Визначилися призери чемпіонату області в Прем’єр-лізі

Спорт 1870
Епіцентр, вигравши чемпіонат Хмельницької області, зосередиться на виступах в чемпіонаті України серед аматорів
Епіцентр, вигравши чемпіонат Хмельницької області, зосередиться на виступах в чемпіонаті України серед аматорів. Фото: facebook.com/fcdunaivtsiepicentr

Вперше чемпіоном став дунаївецький «Епіцентр».

Першість Хмельницької області з футболу серед команд Прем’єр-ліги ще не завершилася, але вже відомі команди, які здобули золоті та срібні нагороди чемпіонату. Красилівський «Случ», який торік виграв обласні змагання, цього року фінішував другим. А ось чемпіоном області вперше став дунаївецький «Епіцентр».

Команда з Дунаївців у 14 проведених матчах здобула 12 перемог та дві гри звела внічию. Вчора, 21 жовтня, «Епіцентр» у Хмельницькому вже в якості дострокового чемпіона здолав ФК «Хмельницький» з рахунком 6:0.

А ось боротьба за третє місце ще триває. На «бронзу» претендують дві команди – старокостянтинівський «Случ» та теофіпольська «Іскра». «Случ» йде третім та випереджає «Іскру» на чотири очки, але має матч в запасі. Утім, вже цього вікенду, 26 жовтня, все може змінитися. «Случ» прийматиме аутсайдера ліги кам’янець-подільську «Фортецю», а «Іскра» вдома зіграє з командою із Красилова. Якщо претенденти на «бронзу» виграють свої матчі, то вирішальним для них може стати очне протистояння першого листопада в Теофіполі.

Нагадаємо, нещодавно визначилися призери в першій лізі. «За регламентом, чемпіон першого дивізіону – нетішинський «Енергетик-Миклуш», та срібний призер «Крилад Рад» зі станції Дунаївці, наступного сезону мають виступати в Прем’єр-лізі, - каже голова обласної федерації футболу Ігор Хіблін. – Якщо відмовляться, то не зможуть грати навіть у першій лізі». А ось бронзовий призер першої ліги – білогірська «Перлина Поділля», за регламентом змагань, повинна буде зіграти перехідний матч за право участі в Прем’єр-лізі з кам’янецькою «Фортецею». Але, як каже Ігор Миколайович, поки чемпіонат в Прем’єр-лізі не завершився, дати таких матчів ще не встановлені.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую