ye-logo.v1.2

Волейбол. Коли «Новатор» повернеться на рідну арену

Спорт 2197
Хмельницький Новатор, скоріше за все, зможе зіграти в рідних стінах через місяць
Хмельницький Новатор, скоріше за все, зможе зіграти в рідних стінах через місяць. Фото: з архіву

Хмельницькі команди поки що вимушені грати на виїзді.

У чемпіонатах України з волейболу як серед чоловіків, так і жінок, тривають змагання. Нагадаємо, чоловічий «Новатор» виступає в Суперлізі, а жіночий – у першій. Утім, обидві команди поки що проводять свої матчі в інших містах. Хоча за календарем мали б грати і в Хмельницькому.

«Ремонт у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор» триває, - каже голова обласної федерації волейболу Іван Терещук. – А тому наші команди вимушені грати на виїзді. Найближчий домашній матч – 7 грудня у жінок. Але, скоріше за все, зал не буде готовим прийняти змагання, а тому нині вирішуємо питання, де провести гру роти «Регіни-ОСДЮСШОР» із Рівного. А ось чоловічий «Новатор» за календарем свої домашні матчі проти львівського «Баркома-Кажанів» має провести 21-22 грудня в Хмельницькому. І думаю ремонт вже завершиться до того часу, а тому матчі мають пройти на рідній арені».

Щодо виступів обох хмельницьких команд, то чоловічий «Новатор» у Суперлізі вже зіграв вісім матчів, в яких не здобув жодної перемоги. У 5 турі чемпіонату 29-30 листопада команди гратиме у Житомирі проти ВК «Житичі», який посідає третє місце.

Жіночий «Новатор» у першій лізі має в активі одну перемогу перемогу та дві поразки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую