ye-logo.v1.2

Жіночий волейбол. «Новатор-ХНУ» провів домашній тур (ФОТО)

Спорт 4278
Хмельничанкам із "Новатора-ХНУ" не вдалося виграти свої домашні матч другогу туру в першій лізі чемпіонату України
Хмельничанкам із "Новатора-ХНУ" не вдалося виграти свої домашні матч другогу туру в першій лізі чемпіонату України. Фото: автора

Хмельничанки видали два цікавих матчі, але переграти суперниць не вдалося.

У чемпіонаті України з волейболу серед жінок у першій лізі пройшли поєдинки другого туру. Хмельницькі волейболістки з «Новатора-ХНУ» свої матчі проводили вдома. Утім, рідні стіни не допомогли команді здобути свою другу перемогу в чемпіонаті.

Вчора, сьомого грудня, хмельничанкам протистояла вінницька команда «МХП-ОСДЮСШ», яка як і «Новатор-ХНУ» до цього мала в активі одну перемогу.

І хоч гості краще розпочали матч, вигравши першу партію з рахунком 14:25, далі на майданчику спортзалу Хмельницького національного університету домінували господарки. «Новатор-ХНУ» у двох поспіль партіях здобули не легкі, але переможні сети з однаковим рахунком 25:23. Та в четвертій партії знову сильнішими виявилися вінничанки – 12:25. А тому долю переможця вирішували у п’ятій партії. Вона також завершилася перемогою гостей 15:17. У підсумку, хмельничани поступилися в цьому матчі з рахунком 2:3 та заробили один заліковий бал.

8 грудня "Новатор-ХНУ"  в Хмельницькому приймав команду з Рівного.

Сьогодні ж, восьмого грудня, «Новатор-ХНУ» грав проти «Регіни-ОСДЮСШОР» із Рівного - команди, яка йде в трійці лідерів чемпіонату. Утім, попри статус хмельничанок аутсайдерів у цьому матчі, часом господарки видавали доволі цікаві та потужні розіграші, які призводили до залікових очок. Але, складалося враження, що попередній матч проти вінничанок забрав у волейболісток «Новатора-ХНУ» забагато сил, яких і не вистачало наприкінці партії.

Хмельничанкам не завжди вдавалося стримувати атаки суперниць
Тренер "Новатора-ХНУ" Василь Антонець спокійно реагував на перебіг подій на майданчику, пояснюючи своїм волейболісткам, яка потрібно діяти
Наставник "Регіни-ОСДЮСШОР" Петро Подгурський попри переможний для йог окоманди рахунок, був доволі емоційним зі своїми гравчинями
Зореслава Пивовар (№10), капітан "Новатора-ХНУ", не раз перегравала суперниць на сітці

Якщо в першому сеті «Регіна-ОСДЮСШОР» здобула переконливу перемогу (13:25), то далі рівнянкам було важче. Гості хоч і були майже завжди попереду в рахунку, але хмельничанки проявляли характер та «чіплялися» за кожен м’яч. І вже в другій партії ВК «Новатор-ХНУ» був близьким до того, щоб зрівняти рахунок у грі. Але наприкінці сету хмельничанкам просто не вистачило сил, досвіду та везіння, аби дотиснути суперниць. «Регіна» перемогла 22:25.
Третя партія стала заключною в матчі. Хоча хмельничанки намагалися до останнього боротися. Навіть, у середині сету, поступаючись 5-6 очками, їм вдалося наздогнати суперниць у рахунку. Але не більше. Кінцівка поєдинку знову була за командою з Рівного. У підсумку 19:25 та перемога в матчі «Регіни-ОСДЮСШОР» з рахунком 0:3.

Хмельничанки, коли вигравали затяжні розіграші, емоційно святкували маленьку перемогу
Заблокувати атаку рівнянок було справою не з легких
Матч хмельничанок проти команди з Рівного видався цікавим
Рівненська "Регіна-ОСДЮСШОР" виявилася сильнішою за "Новатор-ХНУ"

«Новатор-ХНУ», після двох матчів у Хмельницькому, перемістився з шостого на восьме місце, маючи в активі три бали. А свої наступні матчі хмельничанки проведуть 18-19 січня в Івано-Франківську проти місцевого ВК «ПНУ-Івано-Франківськ» та СК «Балта-БПК» з Одещини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую