ye-logo.v1.2

Футбол. Екснаставник львівських «Карпат» очолив волочиський «Агробізнес»

Спорт 2369
Олександр Чижевський став головним тренером ФК "Агробізнес"
Олександр Чижевський став головним тренером ФК "Агробізнес". Фото: fckarpaty.com.ua

Також до тренерського штабу команди увійшов Михайло Дячук-Ставицький.

Після того, як Олександр Іванов, який був виконуючим головного тренера «Агробізнеса» перейшов до одеського «Чорноморця», команда з Волочиська опинилася без наставника. Та недовго. Відтепер новим головним тренером команди є Олександр Чижевський. Про це повідомили в пресслужбі «Агробізнесу».

Олександр Чижевський, якому 48 років, народився в Луцьку, та його називають легендою львівських «Карпат». Адже у різні часи, будучи футболістом, зіграв за «Карпати» понад 250 матчів. Окрім львівського клубу, виступав Чижевський і за донецький «Шахтар», запорізький «Металург», сімферопольску «Таврію», луцьку «Волинь», ужгородське «Закарпаття». Провів один матч й в складі національної збірної України.

В якості тренера Олександр Арсенійович дебютував у 2010 році, коли очолив молодіжний склад «Закарпаття», а в 2014 році – «молодіжку» «Карпат». Навесні цього року, під завершення чемпіонату в Прем’єр-лізі, Олександр Чижевський очолив головну команду «Карпат», яка в матчах плейофф проти луцької «Волині» виборювала право залишитися в елітному дивізіоні. «Карпати» здолали «Волинь» за підсумками двох матчів та залишилися в Прем’єр-лізі.
Новий сезон львівські «Карпати» розпочали під керівництвом Чижевського. Але в вересні керівництво львівського клубу вирішило призначити іншого наставника – Романа Санжара.

Тепер Олександр Чижевський очолюватиме «Агробізнес». Крім цього, до його тренерського штабу увійшов і 30-річний Михайло Дячук-Ставицький, який спочатку був асистентом Чижевського в «молодіжці» «Карпат», а згодом основної команди.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую