ye-logo.v1.2

Футбол. Іванов більше не очолює «Агробізнес»

Спорт 2501
"Агробізнес" під керівництвом Олександра Іванова здобув 5 перемог та зазнав 2 поразок
"Агробізнес" під керівництвом Олександра Іванова здобув 5 перемог та зазнав 2 поразок. Фото: з архіву

Він поповнив тренерський штаб іншої команди першої ліги.

Олександр Іванов, який був виконуючим обов'язки головного тренера волочиського «Агробізнеса» після відставки Остапа Маркевича, більше не є працівником цього клубу. Він поповнив лави одеського «Чорноморця», який очолює Остап Миронович. Відповідну заяву зробила пресслужба одеського клубу.

Іванов дебютував на посаді виконуючого головного тренера «Агробізнеса» матчем проти МФК «Миколаїв», який відбувся 12 жовтня. Тоді волочиська команда перемогла з рахунком 2:0. Вже наступного туру «Агробізнес» вдома здолав команду колишнього свого наставника Маркевича – одеський «Чорноморець», також з рахунком 2:0. Наступні два поєдинки «Агробізнес» під керівництвом Іванова програв, після чого здобув три поспіль перемоги.

На зимову перерву «Агробізнес» пішов на шостому місці, маючи в активі 37 очок, тоді як у лідера першої ліги – «Руху» зі Львова, на два бали більше. Саме «Рух» стане першим суперником «Агробізнеса» навесні 2020 року. Утім, хто очолить «Агробізнес» - поки невідомо.

Тепер в тренерському штабі «Чорноморця» четверо тренерів, які до цього працювали в «Агробізнесі». Це не лише Остап Маркевич та Олександр Іванов, а й Сергій Атласюк та Сергій Янковий.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую