ye-logo.v1.2

Вітер став для них оберегом

Спорт 1451

Відкриття персональної виставки Неллі Павлової і презентація спільного проекту художниці та поетеси Марії Лисайчук стали для шанувальників образотворчого мистецтва і поетичного слова справжньою подією
Картини Неллі Павлової мають своє неповторне обличчя, свою мову, свої кольори. Вона завжди дивує своїх шанувальників нетрадиційним, своїм баченням простих речей. Художниця своїм пензлем вдихає у картини душу й запрошує глядача до розмови, споглядання, філософських роздумів.
19 лютого у художньому музеї відбулася чергова персональна виставка Неллі Павлової – ретроспектива творів за останні десять років і одночасно презентація літературно-художнього видання “Вітер часу”. Автори цієї унікальної книжки, де гармонійно поєдналися слово і графіка, Неллі Павлова і Марія Лисайчук. Вони назвали свій художній витвір поетичною графікою та графічною поезією. За словами Неллі Миколаївни, це видання побачило світ, завдячуючи допомозі та фінансовій підтримці Хмельницької міської російської общини і його голови Бориса Сирчина.
“Ідея створення такого видання у мене виникла ще шість років тому, - каже Павлова. - Мені хотілося трансформувати мої картини у графіку. А, почувши вірші Марії Лисайчук, зрозуміла, що зможу втілити у життя свою мрію”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую