ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» підписало контракт із сенегальцем

Спорт 3309
Сулейман Діонг з Сенегалу став гравцем хмельницького Поділля
Сулейман Діонг з Сенегалу став гравцем хмельницького Поділля. Фото: з архіву

Окрім нього лави хмельничан поповнив і екснападник «Карпат».

Хмельницьке «Поділля», яке готується до весняної частини чемпіонату України з футболу в другій лізі, має нових гравців. Зокрема, футболістом хмельницького клубу став 25-річний Сулейман Діонг з Сенегалу.

«Сулі», як називають Діонга в команді, тривалий час перебував на перегляді в «Поділлі», граючи на позиції захисника. Утім, торік він грав у чемпіонаті Львівської області в першій лізі за команду «ГалКат-Арсенал» з села Зубри на позиції форварда. У «Поділлі» Сулейман Діонг виступатиме під 71 номером. Його контракт розрахований до червня 2022 року.

Гравцем хмельничан став і 20-річний Артур Діма, який минулого сезону виступав за львівські «Карпати» U-21. За дублерів «Карпат» Артур грав на позиції форварда.

Ще один форвард, який навесні виступатиме за «Поділля» - 20-річний Рустам Ахмедзаде. Щоправда, він виступатиме за хмельничан на правах оренди, оскільки належить «Колосу» з Ковалівки.

Натомість, голкіпер Андрій Федоренко більше не виступатиме за «Поділля». Найвірогідніше, що досвідчений футболіст продовжить свою роботу в «Колосі» на посаді тренера воротарів молодіжного складу.

Вже завтра, 26 лютого, хмельничани проведуть свій черговий спаринг під час зимової перерви. У Житомирі протистоятимуть «Поліссю». Ну, а першість у другій лізі відновиться 22 березня, коли «Поділля» прийматиме вдома «Чайку».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую