ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» зіграв з китайцями

Спорт 2298
Богдан Семенець, забивши гол у ворота китайців, приніс Агробізнесу нічию в товариському матчі
Богдан Семенець, забивши гол у ворота китайців, приніс Агробізнесу нічию в товариському матчі. Фото: з архіву

Замість двох запланованих матчів на 10 березня, провели лише один.

Волочиський «Агробізнес» продовжує готуватися в Туреччині до весняної частини чемпіонату України з футбол в першій лізі. Вчора, 10 березня, команда мала зіграти два контрольних спаринги, але провела один.

«Агробізнес» планував зранку зіграти з «Епіцентром» з Дунаївців, а після обіду – з китайським «Чанчунь Ятаєм». Утім, від поєдинку з земляками відмовилися через певні кадрові проблеми - зі складу «випали» три гравці.

А ось матч із китайцями провели. Суперник у 2019 році виступав у китайській першій лізі, посівши п’яте місце. А на зборах у Туреччини до гри з «Агробізнесом» переміг «Дніпро-1» з рахунком 2:1 та зіграв у нічию з казахським «Актобе» 2:2.

Матч «Агробізнеса» та «Чанчунь Ятая» не виявив переможця. Китайці, відкривши рахунок на 68 хвилині поєдинку, не змогли зберегти перемогу. На 90+1 хвилині Богдан Семенець вдало зіграв на добиванні після удару Миколи Когута та встановив остаточний рахунок у грі 1:1.

Ця гра для волочиської команди стала п’ятою на зборах у Туреччині. До цього «Агробізнес» переміг білоруський ФК «Іслоч» 2:0, поступився «Таразу» з Казахстану 1:0 та МФК«Миколаїв» 2:1, а також зіграв внічию 1:1 із латвійською «Валмієрою».

Свій заключний спаринг на закордонних зборах «Агробізнес» проведе 14 березня, коли зіграє з норвезьким «Флеккером». А вже після цього повернеться в Україну.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую