ye-logo.v1.2

Городок може прийняти волейбольний «Фінал чотирьох» у першій лізі

Спорт 2011
Можливо, що Епіцентр-Подоляни 19-21 червня оформить чемпіонство у першій лізі чемпіонату України з волейболу
Можливо, що Епіцентр-Подоляни 19-21 червня оформить чемпіонство у першій лізі чемпіонату України з волейболу. Фото: з архіву

Станеться це за умови, якщо карантинні заходи знову не посилять.

Волейбольний клуб «Епіцентр-Подоляни» з Городка зможе продовжити свій виступ у чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих команд першої ліги. Адже Федерація волейболу України прийняла рішення продовжити чемпіонат, який був призупинений через пандемію гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Городоцькі волейболісти претендують на золоті медалі у першій лізі. Адже в першому турі «Фіналу чотирьох» у Краматорську, матчі якого пройшли 6-8 березня, «Епіцентр-Подоляни» виграв усі свої три матчі. А ось другий – вирішальний тур, який мав відбутися в Городку, перенесли через карантин.

І ось, за повідомленням пресслужби Федерації волейболу України, четвірка найсильніших команд чоловічої першої ліги – «Епіцентр-Подоляни», ВК «Нікополь», ВК «Покуття» і ДЮСШ-ДДМА – визначать долю нагород у Городку 19-21 червня. Утім, якщо в Україні знову посилять карантинні заходи, тоді, ймовірно, ці матчі не відбудуться.

А ось у чоловічій Суперлізі, де виступав хмельницький «Новатор» і сезон вирішили завершити, також можливі зміни. Раніше передбачалося, що жодна з команд не понизиться в класі, а «Новатор» посів останнє місце і мав перейти до вищої ліги. То тепер виконком ФВУ може внести зміни до Регламенту, які стосуються перехідних матчів у Суперлізі. Можливо, команди Суперліги, які посіли останні місця, зіграють у липні перехідні матчі з командами вищої ліги, котрі посядуть, відповідно, другі місця в своїх турнірних таблицях.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую