ye-logo.v1.2

Волейбол. Команда з Городка виграла чемпіонат України в першій лізі

Спорт 2560
ВК Епіцентр-Подоляни став чемпіоном України з волейболу в першій лізі
ВК Епіцентр-Подоляни став чемпіоном України з волейболу в першій лізі . Фото: youtube.com

«Епіцентр-Подоляни» єдина команда, яка не програла жодного матчу.

Цього вік-енду в Городку відбулися матчі другого туру фінальної частини чемпіонату України з волейболу серед команд першої ліги. Місцевий ВК «Епіцентр-Подоляни», який лідирував після першого туру, виграв усі домашні матчі. А відтак став чемпіоном України в першій лізі та єдиною командою, яка в нинішньому сезоні не програла жодного матчу.

У першому поєдинку другого туру «Фіналу чотирьох» «Епіцентр-Подоляни» здобув технічну перемогу, оскільки суперник – команда з Краматорська, не приїхав до Городка. А ось у наступному поєдинку волейболісти з Хмельниччини достроково здобули золоті медалі, обігравши ВК «Нікополь» у трьох партіях.
Заключний поєдинок чемпіонату став формальністю для чемпіонів. Утім, команда з Городка виграла і його, здолавши ВК «Покуття» з рахунком 3:1.

За підсумками сезону ряд гравців «Епіцентру-Подалян» здобули ще й персональні нагороди. Так, Богдана Середу визнали кращим зв’язуючим чемпіонату, а Ігоря Вітюка – кращим діагональним, Юрія Паласюка – центральним блокуючим, Максима Турика – ліберо. А ось титул «MVP чемпіонату» дістався Роману Оліщуку.

Вже наступного сезону «Епіцентр-Подоляни» зможе виступати в вищій лізі чемпіонату України з волейболу серед чоловіків.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую