ye-logo.v1.2

Безпрограшну серію перервано

Спорт 1630
Найближчі декілька матчів «Динамо» гратиме без капітана Василя Козіброди. . Фото: Фото автора.

Хмельницьке «Динамо» в чернігові програло «Десні» з рахунком 3:2

Сталося це четвертого вересня. Хмельничани, як і господарі поля, до цього матчу мали 11 очок в активі й були не проти додати до них іще три пункти. Тоді б і переможна серія «Динамо» налічувала чотири матчі. Але не так вийшло, як хотілося.
Вже на 11 хвилині господарі заробили пенальті, який викликав подив не лише у «динамівців», а й глядачів на чернігівському стадіоні імені Юрія Гагаріна. Нападник «Десни» вийшов сам на сам із голкіпером гостей Василем Козібродою, зачепився за ногу захисника «Динамо» Андрія Яремчука, але все одно пробив по воротах – не точно. Рефері у полі вже показав, щоб Козіброда вводив м’яча у гру, а ось «лайнсмен» вгледів якесь порушення і «попросив» суддю в полі призначити одинадцятиметровий удар. Той так і зробив, і рахунок на табло став 1:0 на користь чернігівської команди. Але через 19 хвилин гості відігралися. Після навісу у штрафний майданчик господарів, захисник «Десни» випадково пробив по власних воротах і допоміг хмельничанам зрівняти рахунок.
Але у другому таймі на 62 хвилині Олександр Олійник вивів свою команду вперед. Хмельничани ж знову кинулися відіграватися. І на 84 хвилині рахунок став 2:2. Назар Мавров подав із кутового у штрафний майдачник, де першим на м’ячі був Олексій Колесников, який і відновив «статус-кво». Але господарям вдалося «вирвати» перемогу. Аж на 93 хвилині!  Вдруге у воротах «Динамо» «розписався» Олійник, після чого голкіпер гостей, капітан «динамівців» Василь Козіброда побіг з’ясовувати стосунки із херсонським арбітром Ігорем Жосаном. Адже до голу футболісти чернігівської команди порушили правила, однак рефері не зупинив гру. У підсумку Василь, як вказано у рапорті Жосана, штовхнув суддю, за що і отримав червону картку! Тепер він разом із тренерським штабом очікуватиме вердикту дисциплінарної комісії – йому загрожує дискваліфікація до восьми матчів.
Отже, наразі відомо, що наступний матч Козіброда точно пропустить. Під питанням участь у матчі в Сумах, де «Динамо» гратиме 11 вересня, іще трьох футболістів – Яремчука з Шимком, які травмувалися в Чернігові, та Осокіна, який зазнав травми на тренуванні. А поки хмельничани з третьої сходинки перемістилися на п’яту, а ось найближчий суперник – ФК «Суми», посідає третє місце в турнірній таблиці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую