ye-logo.v1.2

Кульова стрільба: 18 медалей хмельницьких спортсменів

Спорт 2910
У львові на юніорській першості України з кульової стрільби спортсмени Хмельниччини вибороли 18 нагород
У львові на юніорській першості України з кульової стрільби спортсмени Хмельниччини вибороли 18 нагород. Фото: adm-km.gov.ua

У Львові пройшов чемпіонаті України серед юніорів.

На першості країни з куьової стрільби збірна Хмельницької області, в складі якої виступали учні обласної ДЮСШ та ДЮСШ «Колос», здобули 18 нагород. Про це повідомиляють в облдержадміністрації.

Одразу чотири медалі (три золотих та одну срібну) здобула багаторазова чемпіонка і рекордсменка України та Європи, Крістіна Гілевич. Золоту, срібну та бронзову медалі виборола багаторазова чемпіонка і рекордсменка України та Європи Маргарита Тарканій. Софія Бондар, яка також є багаторазовою чемпіонкою і рекордсменкою України також здобула повний комплект нагород. «Золото» та «срібло» в Львові виборов шестиразовий чемпіон Європи, чотириразовий чемпіон світу Денис Баблюк. А Анастасія Химич, Саманта Лаврова та Анна Макарова стали бронзовими призерами змагань.

Попереду на юних спортсменів очікують чергові змагання в Львові. Цього разу з 18 по 24 серпня – чемпіонат України серед дорослих.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую