ye-logo.v1.2

Футбол. Фінал Кубка області перенесли

Спорт 1731
Фінал Кубка області-2020 з футболу пройде 21 серпня на СК Поділля
Фінал Кубка області-2020 з футболу пройде 21 серпня на СК Поділля. Фото: з архіву

Вирішальний матч пройде на декілька днів раніше, ніж планували.

Цьогорічний фінал Кубка області з футболу мав відбутися 24 серпня. Утім, як повідомили в Хмельницькій обласній Асоціації футболу, вирішальний матч пройде 21 серпня.

«Справа в тому, що одному з учасників фіналу – «Епіцентру» з Дунаєвець, 25 чи 26 серпня доведеться грати в Кубку України з футболу, - каже заступник голова обласної Асоціації футболу Микола Кузнецов. – Тому з’явився варіант провести фінал дещо раніше, тим паче, що матч буде без глядачів. Інший учасник фіналу - «Перлина Поділля» з Білогір’я погодилася на це. Отож, фінал Кубка області пройде 21 серпня».

Вирішальна гра, як і планувалася, відбудеться в Хмельницькому на СК «Поділля» 21 серпня о 17.30. Нагадаємо, «Епіцентр» на шляху до фіналу здолав новоушицький «Агробізнес» 6:0, «Еліту» з Пасічної 4:0 та «Вікторію» з Городка 8:0. А «Перлина Поділля» виграла в старокостянтинівського «Цукровика» 5:1, «Іскри» з Теофіполя 5:0 та «Евеліну» з Ярмолинець 4:0.

Минулого року в фіналі Кубка області грали «Епіцентр» із Дунаївців та «Іскра» з Теофіполя. Матч завершився з рахунком 3:0 на користь дунаєвчан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую