ye-logo.v1.2

Футбол. Дунаєвчани здобули «срібло» аматорської першості (ВІДЕО)

Спорт 2225
Епіцентр в дебютний для себе першості України серед аматорів став срібним призером
Епіцентр в дебютний для себе першості України серед аматорів став срібним призером. Фото: fc-lnz.com

«Епіцентр» зіграв заключний матч у Києві.

Сьогодні, 16 серпня, в столиці відбувся фінальний поєдинок чемпіонату України з футболу серед аматорів. У вирішальному матчі зустрілися дунаєвецький «Епіцентр» та «Вікторія» з Миколаївки Сумської області.

Матч видався доволі цікавим та безкомпромісним. Вже на 4 хвилині поєдинку, після подачі Кузіва, бразильський легіонер «Епіцентра» Барбоза да Сільва відкрив рахунок у грі. Але «Вікторія» змогла відігратися на 26 хвилині. Та через чотири хвилини Барбоза оформив дубль у матчі й команди пішли на перерву за рахунку 2:1.

У другому таймі команда з Сумщини змогла знову відігратися. А на 89 хвилині, взагалі, вперше повести в рахунку. Здавалося, що для дунаєвчан фінал вже завершився. Утім, команда Ігоря Бадла не здавалася і намагалася перевести матч в додаткові екстра-тайми. І їй це вдалося на на 90+1 хвилині, коли голом відзначився Сергій Раца.

Попереду на команди очікували два тайми по 15 хвилин. Перевага мала б бути на боці «Епіцентру», оскільки наприкінці матчу номінальні господарі залишилися в меншості. Дунаєвчани одразу ж спробували реалізувати свою чисельну перевагу. Але, захопившись атаками, «Епіцентр» пропустив на 105-ій хвилині – рахунок став 3:4. Та на 112-ій своє слово в матчі сказав кращий бомбардир команди Руслан Івашко, гол якого перевів протистояння за золоті медалі в серію пенальті.

А це, як прийнято казати в футболі, справжня лоторея. І підкорилася вона «Вікторії» - 1:3. Отож, команда з Сумщини – чемпіон, із Хмельниччини – срібний призер. Для «Епіцентру» це «срібло» історичне, адже команда з Дунаєвець вперше брала участь у таких змагань.

Тепер на «Епіцентр» очікує фінал Кубка області проти білогірської «Перлини Поділля». А потім і нова клубна історія – участь у Кубку України та старт в чемпіонаті України серед команд другої ліги. Це вже не аматорські змагання, а професійні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую