ye-logo.v1.2

Кубок України з футболу. «Агробізнес» та «Епіцентр» отримали суперників

Спорт 2444
Агробізнес свій кубковий матч має зіграти в Ужгороді
Агробізнес свій кубковий матч має зіграти в Ужгороді. Фото: з архіву

Визначилися пари другого попереднього етапу.

Без хмельницького «Поділля», але з волочиським «Агробізнесом» та дунаєвецьким «Епіцентром». Таким буде другий попередній етап розіграшу Кубка України з футболу, матчі якого мають відбутися 16 вересня.

«Поділля», яке в першому раунді в серії пенальті здолало івано-франківське «Прикарпаття», все таки позбавили права участі в Кубку України. Причина – участь у тій грі Яна Морговського, який не відбув дискваліфікацію.

Натомість інші представники Хмельниччини дізналися імена своїх суперників. Так, волочиський «Агробізнес», який грає в першій лізі, має провести поєдинок із представником другої ліги ФК «Ужгород». Подоляни в першому раунді не грали, а ось закарпатці перемогли чернівецьку «Буковину» 2:0. Зважаючи на те, що волочиська команда рангом вища за суперника, гра пройде в Ужгороді.

А ось дунаєвецький «Епіцентр», який на першому етапі переміг львівські «Карпати» 4:0, знову зіграє вдома. Цього разу проти першолігового клубу – тернопільської «Ниви», яка в попередньому раунді обіграли «Карпати» з Галичі з рахунком 2:1.

Нагадаємо, що до наступного раунду змагань вийдуть ті клуби, які виграють свої матчі. Якщо в основний час буде нічия, то командам доведеться зіграти два екстра-тайми по 15 хвилин. Якщо і вони не виявлять переможця, то все вирішиться в серії пенальті.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую