ye-logo.v1.2

Хмельницьке «Поділля» можуть дискваліфікувати в Кубку України з футболу

Спорт 3296
Ян Морговський (у біло-синій формі) не мав права грати в кубковому матчі проти Прикрапаття
Ян Морговський (у біло-синій формі) не мав права грати в кубковому матчі проти Прикрапаття. Фото: з архіву

І це при тому, що команда перемогла в першому попередньому раунді.

Завтра, 9 вересня, відбудеться чергове засідання контрольно-дисциплінарного комітету Української Асоціації футболу. А ньому розглянуть ситуацію, яка мала місце в матчі першого попереднього раунду Кубка України, в якому хмельницьке «Поділля» приймало івано-франківське «Прикарпаття».

У стартовому складі «Поділля» вийшов Ян Морговський, який провів увесь поєдинок. Хмельничани виграли в «Прикарпаття» в серії пенальті та здобули путівку до наступного етапу змагань. Утім, Морговський не мав права брати участь у грі проти івано-франківців, оскільки в минулорічному розіграші Кубка в матчі проти луцької «Волині» отримав дві жовті картки. А відтак мав відбути дискваліфікацію. Тому «Поділлю» загрожує технічна поразка в матчі проти «Прикарпаття», яка означатиме те, що в наступному раунді гратимуть івано-франківці.

«Дуже прикро, - сказав журналісту сайту «Є» президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. - Людина, яка мала це проконтролювати, буде покарана. У нас дещо заплутаний регламент, але все одно це не звільняє нас від відповідальності. Хочу вибачитися перед усіма вболівальниками, тому що ми дуже хотіли грати й надалі в Кубку України. А тут… Єдиною втіхою може бути лише те, що ми все таки виграли в «Прикарпаття». Що ж, тепер буде можливість зосередитися в чемпіонаті. І ця ситуація має додати злості нашій команді».

Ну, а жеребкування другого етапу, участь в якому візьмуть інші представники Хмельниччини - дунаєвецький «Епіцентр» та волочиський «Агробізнес», планують провести 9-10 вересня.

Читайте також: «Карпати» - «Поділля»: коли все вирішили в першому таймі (ВІДЕО)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую