ye-logo.v1.2

В Одесі відбувся третій етап чемпіонату України з регбі-7

Спорт 2562

Минулорічному «срібному» призеру змагань – хмельницькій «Оболоні-Університет» втретє поспіль довелося у півфіналі зіграти із чинним чемпіоном країни – одеським «Лідерсом».

І, поступаючись у рахунку 5:19, хмельничани ледве не «вирвали» перемогу в матчі. «Нам не вистачило якихось десятків секунд, щоб дотиснути суперника», - каже тренер подолян Микола Лещенко, команда якого програла півфінальний бій одеситам із рахунком 17:19. А тому «Оболонь-Університет» знову задовольнилася бронзовими нагородами. А за підсумками всього чемпіонату, фактично, гарантувала собі «бронзу». На останньому етапі, який відбудеться наприкінці серпня в Києві, «оболонівцям» достатньо посісти шосте місце, щоб достроково завоювати бронзові нагороди першості.

Поки в чемпіонаті України з регбі-7 перерва, хмельничани зосередяться на змаганнях з регбі-15. П’ятого червня на «Оболонь-Університет» очікує матч у Львові проти «Сокола». Щоправда, команді не допоможуть Олексій Лещенко та Сергій Ямчі, які захищатимуть честь збірної України з регбі-7.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую