ye-logo.v1.2

Волейбол. У Суперлізі змінили календар матчів

Спорт 1417
Вже 4-5 листопада в Городку пройдуть єврокубкові матчі
Вже 4-5 листопада в Городку пройдуть єврокубкові матчі. Фото: ілюстративне з архіву

Матч городоцької команди перенесли на пізніший термін.

«Через те, що наразі гравці і тренери деяких команд мають проблеми зі здоров’ям, заплановані на найближчий уїк-енд матчі довелося перенести на пізніші терміни», - йдеться в повідомленні пресслужби Федерації волейболу України. Зокрема, у чемпіонаті країни в Суперлізі серед чоловіків перенесли «Серця Поділля» з Вінниці проти «Епіцентру-Подоляни», який мав відбутися 31 жовтня.

Нова дата цього матчу - 29 листопада. І, попередньо, він має пройти в Городку. Отже, свої найближчі матчі городоцька команда в чемпіонаті має зіграти 20-21 листопада на Вінниччині, де суперниками «Епіцентру-Подолян» стануть ВСК «МХП-Вінниця» та ВК «МХП-Вінниця».

Нагадаємо, городоцький «Епіцентр-Подоляни» у Суперлізі зіграв 4 матчі, в яких здобув 4 перемоги. У команди нині 11 очок і вона очолює чемпіонат України з волейболу серед чоловіків.

Та перед іграми в першості, на команду очікує матчі Єврокубку проти белградського «Партизана». Ці матчі заплановані на 4-5 листопада в Городку. А згодом і поєдинки Кубка України. Вони 13-15 листопада заплановані в Городку. А суперниками «Епіцентру-Подоляни» стануть «Бахмут-ШВСМ», «Політехнік-Одеса» та «Дніпро».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую