ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Чемпіона визначать в останньому турі

Спорт 1465
Фіналіст Кубка області 2020 - Перлина Поділля, в разі перемоги над новоушицьким Агробізнесом, стане чемпіоном Хмельниччини з футболу
Фіналіст Кубка області 2020 - Перлина Поділля, в разі перемоги над новоушицьким Агробізнесом, стане чемпіоном Хмельниччини з футболу. Фото: з архіву

«Золото» розіграють дві команди.

Добігає до завершення чемпіонат Хмельницької області з футболу. У фінальній частині якого зіграні матчі передостаннього туру. І перед заключними поєдинками шанси на чемпіонство мають два клуби.

«Агробізнес» з Нової Ушиці, вигравши 4:0 в «ЛМД-Патріотів» з Деражні, зберіг лідерство та має в активі 10 очок. Утім, новоушицькій команді в «спину дихає» «Перлина Поділля» з Білогір’я, яка в 4 турі виграла в шепетівського «Лісівника» з рахунком 3:0 та має 10 очок. Саме в заключному матчі зійдуться лідери першості, який має пройти в Білогір’ї.

«Агробізнес» влаштує нічия, а ось «Перлині Поділля», щоб виграти чемпіонство, потрібно перемагати суперника.
А ось, якщо «Перлина Поділля» програє, то шанс на срібні медалі отримає «ОТГ» зі Старої Синяви, команда, яка з 7 очками йде на третьому місці. Та старосинявцям потрібно в заключному турі вдома здолати «Лісівник». Шепетівська команда, між іншим, також претендує на медалі – бронзові. А тому матч у Старій Синява також має стати напруженим та безкомпромісним.

Ще в одному поєдинку останнього туру фінальної частини зійдуться «ЛМД-Патріоти» та «Еліта» з Пасічної. Команди, в яких по одному заліковому балу, розіграють між собою 5 та 6 місце чемпіонату.

Точну дату заключних матчів в Хмельницькій обласній асоціації футболу не афішують, адже ігри пройдуть без глядачів.

Читайте також: «Поділля» в Києві здолало «Чернігів»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую