ye-logo.v1.2

Першість області з футболу. Матч за чемпіонство переграють

Спорт 3040
Матч "Перлина Поділля" - "Агробізнес"  переграють 22 листопада
Матч "Перлина Поділля" - "Агробізнес" переграють 22 листопада. Фото: з архіву

Причина – апеляція однієї з команд.

Чемпіонат області з футболу наче завершився. В останньому турі фінальної частини «Перлина Поділля» з Білогір’я зіграла з новоушицьким «Агробізнесом» 1:1, а «ОТГ» зі Старої Синяви переміг шепетівський «Лісівник» 3:1. А відтак «Агробізнес» став чемпіоном, старосинявці здобули «срібло», а білогірці – «бронзу». Утім, все може змінитися, бо матч «Перлина Поділля» - «Агробізнес» переграють.

«У заключному поєдинку білогірської та новоушицької команди за 10 хвилин до його завершення на поле вийшов футболіст «Агробізнеса», якого не внесли в рапорт, - розповів сайту «Є» голова Хмельницької обласної асоціації футболу Ігор Хіблін. – Після гри «Перлина Поділля» подала скаргу, яку розглянув контрольно-дисциплінарний комітет. На засідання КДК ми запросили представник обох команд, а також і старосинявської. Бо в регламенті подібної ситуації немає. Вийшло так, що асистент арбітр не мав права випускати цього футболіста на поле. Словом, ситуація нестандартна. Бо, коли на поле виходить футболіст, який дискваліфікований чи незаявлений, то це технічна поразка команді. А тут вийшов гравець, який мав право грати, але його не внесли в рапорт на матч. Як діяти в такій ситуації не прописано ні в нашому регламенті, ні у всеукраїнському. Тому ми спільно і вирішували з клубами, як діяти далі».

У підсумку вирішили, що матч «Перлина Поділля» - «Агробізнес» потрібно переграти. І з цим, за словами Ігоря Миколайовича, погодилися всі. Отож, цей матч запланували на 22 листопада. Єдине, що поки невідомо чи пройде він у Білогір’ї, оскільки через погодні умови поле місцевого стадіону може бути не кращої якості. Наразі в федерації розглядають варіанти провести цей матч (за потреби) у Хмельницькому або Красилові.

Читайте також: «Епіцентр» - «Буковина»: два різні тайми та чотири голи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую