ye-logo.v1.2

Купуємо зимові кросівки: 5 головних правил вибору На правах реклами

Спорт 1412
Для зими потрібно вибирати взуття з рельєфними протекторами
Для зими потрібно вибирати взуття з рельєфними протекторами. Фото: peaksport.com.ua

Як вибрати зимові кросівки, щоб їхнє носіння було комфортом і безпечним

Зима — це період важких чобіт, які за умови неправильного вибору перевантажують ногу. Шкіра в них пітніє чи навпаки перемерзає, а підошва не завжди пристосована для ходіння по слизькій поверхні з ожеледдю. Інтернет-магазин PEAK пропонує зручну альтернативу — жіноче спортивне зимове взуття. Розбираємося, як вибрати зимові
кросівки, щоб їхнє носіння супроводжувалося комфортом і було безпечним.

Матеріал

Матеріал верху не має намокати та пропускати воду. Передня частина й ділянка п’ятки у взутті найбільш проблемні, а тому вони мають бути додатково захищеними. Зверніть увагу на шви вибраної пари — вони повинні бути рівними та надійними, що свідчить про високу якість взуття.

Підошва

Підошва має бути міцною та гнучкою одночасно. Для зими варто вибирати взуття з рельєфними протекторами, оскільки від їхньої глибини залежить зчепленні зі слизькою поверхнею. Найчастіше підошву для зимових кросівок виготовляють із таких матеріалів:

  1. гума — це міцний і довговічний матеріал, стійкий до низьких температур, забезпечує безпеку на слизьких поверхнях;
  2.  поліуретан — надійний, але не має такого зчеплення зі слизькою поверхнею, як гума. Добре себе виявляє за умови низьких температур;
  3. полівінілхлорид — супер міцний та надійний, але не забезпечує достатньої стійкості при ожеледі. Може пропускати холод.

Найкращим вибором для зими буде підошва з гуми, гірше на слизькій дорозі проявить себе поліуретанова підошва. Низ із полівінілхлориду — оптимальне рішення для демісезонного взуття.

Внутрішня устілка має бути змінною. Так ви можете провітрювати чи змінювати її. У кросівках PEAK використовується устілка з активованим вугіллям яка перешкоджає появі грибку та накопиченню неприємного запаху. Пам’ятайте, що всередині кросівка не має бути неохайних швів та об’ємних виступів, які можуть натирати ногу. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую