ye-logo.v1.2

Волейбол. «Барком-Кажани» - «Епіцентр»: поки що перевага в львів’ян

Спорт 1566
Барком-Кажани у протистоянні проти Епіцентру-Подолян веде в серії 2:0. Тепер фінальні матчі переїжджають у Городок
Барком-Кажани у протистоянні проти Епіцентру-Подолян веде в серії 2:0. Тепер фінальні матчі переїжджають у Городок. Фото: facebook.com/barkomkazhany

Чемпіона України, можливо, визначать у Городу.

Відбулися перші два матчі фіналу чемпіонату України з волейболу. За золоті медалі першості змагаються львівський ВК «Барком-Кажани» та ВК «Епіцентр-Подоляни» з Городка. Чемпіоном стане та команда, яка виграє три матчі. І в перших двох, які відбулися в Львові, перевага була на боці «Барком-Кажанів».

У стартовому сеті першого поєдинку на майданчику точилася доволі рівна боротьба. І під завісу першої партії, коли рахунок був 23:23, львів’янам вдалося здобути два очки та виграти сет. А ось друга партія стала провальною для «Епіцентру-Подолян». Городоччанам мало що вдавалося, а відтак рахунок у партії був 25:15. Третій сет став заключним у цьому маті – господарі виграли 25:21, та повели в серії до трьох перемог з рахунком 1:0.

У другому матчі «Барком-Кажани» знову були сильнішими. Вигравши першу партію 25:16, у другому сеті «Епіцентр-Подоляни» були близькими до перемоги, але… знову трохи не вистачило концентрації наприкінці. Отож, львів’яни виграти 25:23. Ну, а третя партія завершилася з рахунком 25:15 і перемогою «Барком-Кажанів» у матчі з рахунком 3:0.

Після цих матчів наставник «Епіцентру-Подолян» Валерій Парамей зауважив, що «Барком-Кажани» наприкінці сезону перебуває в кращій формі. «Це не виправдання, але хочу нагадати – ми новачки у Суперлізі, наша команда збиралася на швидкоруч, немаючи достатнього досвіду ми пройшли першу частину в лідерах. І нам, мабуть, не вистачило фізичних кондицій. Не вистачає нас на всю дистанцію», - заявив Валерій Парамей.

Утім, «Епіцентр-Подоляни» ще має шанси на чемпіонство. Адже тепер фінальна серія переїжджає в Городок, де 22 квітня зіграє третій матч проти діючих чемпіонів України «Барком-Кажанів». У разі перемоги подолян, 23 квітня команди зіграють четвертий матч. І, якщо і він буде на користь підопічних Валерія Парамея, то вирішальна гра за золоті нагороди чемпіонату відбудеться вже у Львові 28 квітня.

Читайте також: Марину Бех-Романчук визнали кращою легкоатлеткою місяця

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую